Διόνυσος, Dog In Style

Αθήνα @ Remedy

Διόνυσος, Dog In Style Αθήνα @ Remedy
Συγκροτήματα Διόνυσος, Dog In Style
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Remedy
Διεύθυνση Κουντουριώτου 9, Ν. Ηράκλειο
Τηλέφωνο 21 1118 9511
Τιμή εισιτηρίου 9 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Διόνυσος & Dog In Style @ Remedy Live Stage

Μετά από μια άκρως επιτυχημένη χρονιά, με μπόλικα χιλιόμετρα και ζωντανές εμφανίσεις, οι Διόνυσος, κλείνουν τις Αθηναϊκές τους εμφανίσεις το Σάββατο 25 Μαΐου στο Remedy

Μαζί τους οι Dog In Style.

Είσοδος: 9 ευρώ με μπύρα.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30

Info

Remedy: Κουντουριώτου 9, Νέο Ηράκλειο, 210 - 2832390

Public Transit:
ΗΣΑΠ: 250μ. από τον Σταθμό ΗΣΑΠ Νέο Ηράκλειο
ΟΑΣΑ: 500 ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ, Στάση Γραμμής Α8, κάθε μία ώρα, από 24:30 έως 04:30

Βιογραφικά:

Διόνυσος

facebook.com/dionysosrockband.gr/

Οι ΔΙΟΝΥΣΟΣ δημιουργήθηκαν στο Κερατσίνι στις αρχές του ’90. Υιοθέτησαν αμέσως την ονομασία Διόνυσος επηρεασμένοι από τις πρώτες σκέψεις του Morrison γύρω από το Dionysos, πριν καταλήξει στο The Doors αλλά κυρίως για την τρέλα, και την μανία που απορρέει από την λατρεία του Διόνυσου, προσπαθώντας να την κάνουν πραγματικότητα μέσω της μουσικής τους.

Στα τέλη της δεκαετίας του 90 και έπειτα από μία αυτοσχέδια περιοδεία σε όλη την Ελλάδα κυκλοφορούν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο «Κρυστάλλινα Φτερά» και δύο χρόνια αργότερα κυκλοφορούν και τον δεύτερο τους δίσκο με τίτλο «Στην Άκρη Της Πόλης».

Τον Φεβρουάριο του 2004 κυκλοφορούν τον τρίτο τους δίσκο με τίτλο «Από Άκρη Σε Άκρη». Τέλος του 2013 κυκλοφορεί  ο τέταρτος προσωπικός τους δίσκος  υπό τον τίτλο "Η γη είναι επίπεδη".

Τον Νοέμβριο του 2017 κυκλοφορούν την πέμπτη προσωπική τους δισκογραφική δουλειά ένα mini Ep με τίτλο "Παράπλευρες Απώλειες"

Μακριά από λαικοpop ψευτοεντεχνισμούς, με αυτούσιο άτεχνο καθαρό rock ήχο να τους χαρακτηρίζει, γνωστοί για την λυρικότητα του στίχου τους, την δυναμική τους σκηνική παρουσία, αλλά και τα σκληροπυρηνικά τους live οι ΔΙΟΝΥΣΟΣ, εκσφενδονίζουν rock ‘n’ roll μελωδίες που σε μαγνητίζουν.

"ΤΟ ΡΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ"

Dogs In Style

facebook.com/doginstyle1312/

Οι Dog in style, μία άκρως δυναμική μπάντα, που δημιουργήθηκε το 2016. Το 2018 κυκλοφορούν το πρώτο τους EP, με τίτλο «Προσοχή τα Μπαντιλίκια».

Πρόκειται για ένα συγκρότημα ελληνόφωνο, που δεν κατηγοριοποιείται μουσικά... Είναι μια φάση από μόνο του!

  • SHARE
  • TWEET