Vassilina

Αθήνα @ Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου

Vassilina Αθήνα @ Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου
Συγκροτήματα Vassilina
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου
Διεύθυνση Φιλελλήνων 27
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου 10 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης Viva.gr, 11876, Reload Stores, Seven Stores, Wind, Ευρυπίδης, Viva Kiosk (Σύνταγμα, Τεχνόπολη), Yoleni's
Διοργανωτής United We Fly

United We Fly invites you to

TASTE THE MUSIC

of VASSILINA

Πέμπτη 23 Μαΐου

#tastethemusic

Κάτι νέο έρχεται στην πόλη!
- ROUND 2 -

Η United We Fly εγκαινίασε τον Φεβρουάριο την ενότητα "Taste the Music", μια σειρά συναυλιών, στις οποίες αγαπημένοι, αλλά και ανερχόμενοι, νέοι καλλιτέχνες, αλληλεπιδρούν με διάθεση πειραματισμού και υπόσχονται ιδιαίτερες εμφανίσεις, εμπνευσμένες από την ξεχωριστή ατμόσφαιρα μοναδικών χώρων. Το Taste the Music επιστρέφει με τον δεύτερο κύκλο συναυλιών εκεί που όλα ξεκίνησαν, στον υποβλητικό χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου. Την Πέμπτη 23 Μαΐου η VASSILINA έρχεται να μας κερδίσει με την μουσική της!

Η VASSILINA συνθέτει κομμάτια που εξισορροπούν αισθητικά στοιχεία της ποπ με σκοτεινές ηλεκτρονικές αναφορές από Fever Ray, FKA Twigs, Sevdaliza και Portishead. Έντονο reverb, delay και field-recodings δημιουργούν ένα ρομαντικά μελαγχολικό ηχοτόπιο, ενώ τα φωνητικά υποκαθιστούν την εσωτερική αυτή φωνή η οποία αντηχεί και δονεί το σώμα, οδηγώντας το σε μια κατάσταση έκστασης. Τον Mάρτιο του 2018, κυκλοφόρησε με την Undo Records το πρώτο της EP, “In-Sōma” ,τον Φεβρουάριο το single “PAIN", ενώ στις 17 Μαϊου το καινουριο της single “Blue House”. Δύο εβδομάδες μετά την τελευταία της κυκλοφορία, η VASSILINA έρχεται στην σκηνή της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου, για ένα true Taste the Music live!

Την Πέμπτη 23 Μαΐου, το Taste the Music υποδέχεται την πολλά υποσχόμενη VASSILINA στο πρώτο της live στην Ελλάδα!

Η μουσική και οι ιδιαίτερες ερμηνείες των καλεσμένων καλλιτεχνών της ενότητας "Taste the Music" θα συμπληρώνονται ιδανικά - όπως κάθε καλό βράδυ - από τα κρασιά του Κτήματος Σκούρα, που από το 1986 φροντίζει εκτός από εξαιρετικά κρασιά, να δημιουργεί και αξέχαστες εμπειρίες.

Διαβάστε περισσότερα για το κτήμα Σκούρα

United We Fly presents

TASTE THE MUSIC

#tastethemusic

23/5:  VASSIŁINA
31/5: Afformance

INFO

UNITED WE FLY invites you to 
TASTE THE MUSIC
of VASSILINA

Πέμπτη 23 Μαΐου

Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου

Ώρα έναρξης: 21.00

Οι πόρτες ανοίγουν: 20.00

Τιμή εισιτηρίου: 10€

Προπώληση: viva.gr

Follow United We Fly
unitedwefly.com

  • SHARE
  • TWEET