Blame Canada, Vaulter, Sailor's Daughter

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Blame Canada, Vaulter, Sailor's Daughter Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Blame Canada, Vaulter, Sailor's Daughter
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 20:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Blame Canada + Vaulter + Sailor’s Daughter Live

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στις 20:00

Είσοδος 6 ευρώ

Την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου οι Blame Canada, Vaulter και Sailor’s Daughter, τρία από τα πιo ενδιαφέροντα group της εγχώριας εναλλακτικής σκηνή,ς ηλεκτρίζουν τη σκηνή του six d.o.g.s.

Οι Blame Canada είναι μια πενταμελής indie rock μπάντα από την Αθήνα. Μετά από πολλές απόπειρες σταθεροποίησαν τη σύνθεσή τους στα τέλη του 2014 και ξεκίνησαν τις live εμφανίσεις συνδυάζοντας indie/post-punk/shoegaze και psych επιρροές. Στα τέλη του 2016 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album με τίτλο "City we love to Hate". Ακολούθησαν αρκετές εμφανίσεις σε Αθήνα και επαρχία μαζί με συγκροτήματα όπως οι Vodka Juniors, Breath After Coma, Desperate Journalist (UK), Jane Doe, Wish Upon A Star, The Bonnie Nettles, Τhe Vagina Lips, Blame The Trees κ.ά. Αυτή τη στιγμή δουλεύουν πάνω σε νέο υλικό για την επερχόμενη κυκλοφορία τους με νέο frontman.

facebook.com/blamecanadagr
blamecanada.bandcamp.com

Οι Vaulter δημιουργήθηκαν στην Αθήνα στα τέλη του 2016 από πρώην μέλη των 'i saw 43 sunsets'. Συνδυάζουν το grunge με τα blues και κλείνουν το μάτι στην pop. Μέσα στο 2017 ηχογράφησαν το πρώτο τους demo που διατέθηκε δωρεάν. Την περίοδο αυτή δουλεύουν υλικό για την ολοκλήρωση του πρώτου τους δίσκου.

vaulter.bandcamp.com/album/demo
facebook.com/vaulterbandathens

Οι Sailor’s Daughter δημιουργήθηκαν τυχαία. Η ανάγκη να εκφραστούν, τους έφερε σε ένα προβάδικο να τζαμάρουν ασταμάτητα. Μεταξύ τους λένε ότι παίζουν κάτι σε alternative/post/psychedelic rock, όμως κανείς δεν ξέρει πραγματικά. Έχοντας αρκετές ζωντανές εμφανίσεις στο νησί και μη, ετοιμάζονται να εκπληρώσουν τους πρώιμους στόχους τους. Να ηχογραφήσουν και να περιοδεύσουν. 

facebook.com/sailorsdaughterband

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: sixdogs.gr

  • SHARE
  • TWEET