3 Οn 3 Giants: Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Θεσσαλονίκη @ Μύλοs

3 Οn 3 Giants: Βασίλης Παπακωνσταντίνου Θεσσαλονίκη @ Μύλοs
Συγκροτήματα 3 Οn 3 Giants: Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Μύλοs
Διεύθυνση Λαχανά και Μητσοτάκη
Τηλέφωνο 2810-343149
Τιμή εισιτηρίου 7 e
Ώρα έναρξης 19:00
Σημεία προπώλησης Viva.gr, Public, 11876, SevenSpots, Media Markt, Reload
Διοργανωτής Greek Basketball Academy, 3on3 Giants

GBA και «3on3 Giants» στη γιορτή του μπάσκετ μετά μουσικής!

Η ώρα της «μπασκετομάνας» Θεσσαλονίκης φτάνει! 

Η GBAcademy σε συνεργασία με το «3on3 Giants» πρωτοπορεί και ετοιμάζεται να διοργανώσει το μεγαλύτερο μουσικοαθλητικό γεγονός που διεξάγεται φέτος το καλοκαίρι.

Τετάρτη 20 και Πέμπτη 21 Ιουλίου

Πολυχώρος «Μύλος»  Θεσσαλονίκης

Η μεγαλύτερη Ακαδημία μπάσκετ της Θεσσαλονίκης με πολυετή εμπειρία, σπουδαία ονόματα και αναγνωρισμένες επιτυχίες στο παρελθόν, μαζί με το «3 on3 Giants», διοργανώνουν μια γιορτή που όμοιά της δεν έχει υπάρξει, συνδυάζοντας το μπάσκετ μετά μουσικής.

Κάθε χρόνο στην πόλη της Θεσσαλονίκης, αποκλειστικά από την GBA, διοργανώνεται το μεγαλύτερο «3on3» με περισσότερους από 2500 συμμετέχοντες ετησίως και περί τους 5000 θεατές. Αυτή η καθιερωμένη γιορτή πλέον του μπάσκετ θα συνδυαστεί φέτος με τους αγώνες να διεξάγονται στα ειδικά γήπεδα, τα μοναδικά που είναι αναγνωρισμένα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία!

Στις 20 και 21 Ιουλίου, ο πολυχώρος «Μύλος» της Θεσσαλονίκης, μετατρέπεται σε χώρος ψυχαγωγίας από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, προσφέροντας σε ανθρώπους όλων των ηλικιών και φύλων μια αξέχαστη εμπειρία.

Το διήμερο πάρτι θα ξεκινάει με μπάσκετ, θα συνεχίζεται με μπάσκετ και θα ολοκληρώνεται με... μπάσκετ μετά μουσικής! Στις 20 και 21 Ιουλίου το stage του «Μύλου» θα πατήσουν ο Εισβολέας & Tedds και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία, δίνοντας ταυτόχρονα στους αθλητές που συμμετέχουν στο «3on3» να κερδίσουν μεγάλα χρηματικά έπαθλα και τους λάτρεις της μουσικής να απολαύσουν μια υπέροχη βραδιά.

21 Ιουλίου: Βασίλης Παπακωνσταντίνου

O αιώνιος έφηβος Βασίλης Παπακωνσταντίνου ετοιμάζεται για ένα μουσικό παιχνίδι, στη «Μεγάλη Γιορτή του Μπάσκετ μετά Μουσικής» την Πέμπτη 21 Ιουλίου στον Πολυχώρο ΜΥΛΟ στη Θεσσαλονίκη, όπου οι πάσες από τραγούδι σε τραγούδι θα έχουν σταθμούς σε αγαπημένα του κομμάτια αλλά και απρόβλεπτες επιλογές.

Ο πλέον αγαπητός συναυλιακός καλλιτέχνης των τελευταίων σαράντα χρόνων, διατηρεί σταθερά δυνατή την φλόγα της σκηνικής του παρουσίας και μας προσκαλεί σε μια συναυλία που θα προσφέρει συγκίνηση και δυναμισμό, εκτόνωση και σκέψη.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου κουβαλάει πάντα την κληρονομιά των συνεργασιών του, με σπουδαίους συνθέτες, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μάνος Λοίζος, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Νικόλας Άσιμος μεταξύ άλλων και έχει τραγουδήσει ποιητές όπως ο Τάσος Λειβαδίτης, ο Νίκος Καββαδίας, ο Αλκης Αλκαίος, ο Κώστας Καρυωτάκης αλλά και σπουδαίους στιχουργούς όπως ο Κώστας Τριπολίτης και ο Οδυσσέας Ιωάννου.

Με μια φωνή που ηχεί μοναδικά τρυφερή και άλλες στιγμές ανατριχιαστικά εκρηκτική με την γνήσια ροκ σκηνική του παρουσία ξέρει να στήνει πάντα συναυλίες που στάζουν ιδρώτα και έχουν κάθε φορά απρόβλεπτο χαρακτήρα.

Μαζί του οι:
Πιάνο: Ανδρέας Αποστόλου,
Drums : Στέφανος Δημητρίου
Ηλεκτρικό Μπάσο: Βαγγέλης Πατεράκης
Βιολί - τραγούδι: Μαίρη Μπρόζη
Κιθάρες - πνευστά: Γιάννης Αυγέρης

Επιμέλεια ήχου: Αλέξανδρος Μπίτος
Επιμέλεια φώτων: Γιάννης Δίπλας
Ενορχήστρωση : Αντρέας Αποστόλου

Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμή εισιτηρίου για τη συναυλία του ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: 7 ευρώ με μπύρα ή αναψυκτικό

Σημεία Προπώλησης 

Viva.gr, στο τηλέφωνο 11876, μέσω vivawallet & σε όλα τα καταστήματα Public, Seven Spots, Relaod, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευρυπίδης

Χρήσιμα links για τον Βασίλη
vasilisp.com
facebook.com/Papakonstantinou

  • SHARE
  • TWEET