Ο Peter Hook (Joy Division) επιστρέφει στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο

04/06/2013 @ 12:05
Η Feedback παρουσιάζει:

Ο Peter Hook (Joy Division) & οι The Light παρουσιάζουν ζωντανά το άλμπουμ των Joy Division, "Closer"!

6 Δεκεμβρίου: Αθήνα, Gagarin 205
7 Δεκεμβρίου: Θεσσαλονίκη, Eightball Club
Εισιτήριο: 20 ευρώ

Joy Division - CloserΉταν Νοέμβριος του 2010 όταν ο Peter Hook, ο θρυλικός μπασίστας των Joy Division, επισκεφθηκε την Ελλάδα μαζί με το νέο του συγκρότημα The Light για να παίξουν το "Unknown Pleasures" των Joy Division από την αρχή μέχρι το τέλος... Αποτέλεσμα; Δύο sold out συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στο Gagarin και στο Eightball Club αντίστοιχα.

Τώρα ο Hooky επιστρέφει για να παίξει αυτή τη φορά ολόκληρο το αριστουργηματικό άλμπουμ των Joy Division "Closer" που όρισε το post punk και το new wave με συνθέσεις όπως τα "Isolation", "Passover", "Twenty Four Hours", "Atrocity Exhibition" , "Heart And Soul" και καλύτερα να σταματήσουμε εδώ γιατί στο τέλος θα αναφέρουμε όλο το άλμπουμ...

Δεν θα μείνουν βέβαια μόνο στο "Closer". Θα παίξουν σίγουρα πάλι κάτι από το "Unknown Pleasures" για όσους δεν είχαν μπορέσει να βρουν εισιτήριο την τελευταία φορά και φυσικά δεν θα αφήσουν παραπονεμένους αυτούς που θέλουν να ακούσουν το "Love Will Tear Us Apart" ή ακόμα και την πρώιμη εποχή των Warsaw.

Η προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει στα μέσα Ιουνίου από τα εξής σημεία:
Tickethouse: Πανεπιστημίου 42
Public Συντάγματος
Second Skin Club: Πλατεία Αγίων Αναργύρων, Ψυρρή (μόνο τις ώρες λειτουργίας του club)

Peter Hook playing "Love Will Tear Us Apart" in Athens at Gagarin:
VIDEO

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET