Mind Departure, Revision

Αθήνα @ DeathDisco

Mind Departure, Revision Αθήνα @ DeathDisco
Συγκροτήματα Mind Departure, Revision
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος DeathDisco
Διεύθυνση Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Mind Departure + Revision live @ Death Disco

Παρασκευή 03.06.16 

Πόρτες 21:30 – Έναρξη 22:00 

Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
ΗΣΑΠ: Θησείο / Μοναστηράκι
ΜΕΤΡΟ: Μοναστηράκι

Είσοδος: 5 Ευρώ

Δύο αγγλόφωνες alternative rock μπάντες, οι Mind Departure και οι Revision, ενώνουν τις μουσικές τους Live στη σκηνή του Death Disco την Παρασκευή 3 Ιουνίου!

MIND DEPARTURE

Οι Mind Departure είναι ένα τετραμελές αγγλόφωνο Alternative Rock συγκρότημα από την Αθήνα. Σχηματίστηκαν το 2011 και αποτελούνται από τους Δημήτρη Μακρή (φωνητικά), Χρήστο Τσεκουρλούκη (κιθάρα), Κριστιάν Μπακογιάννη (μπάσο) και Βαγγέλη Φαραντάτο (ντραμς).

Τον Νοέμβριο του 2015, κυκλοφόρησαν το πρώτο τους LP “Roots” με την Phonographic Society Records αφού προηγουμένως, τον Ιανουάριο του 2014, είχαν κυκλοφορήσει το EP “Mind Departure” ανεξάρτητα.

Η μουσική τους έχει έντονα στοιχειά από ρυθμικά και ατμοσφαιρικά delay, γεμάτο ενέργεια rhythm & bass section και φωνητικά με ιδιαίτερες δυναμικές και λυρισμό. Οι στίχοι τους είναι εμπνευσμένοι από προσωπικά βιώματα αλλά και κοινωνικές ανησυχίες.

facebook.com/minddeparture
minddeparture.com
youtube.com/minddeparture

REVISION

Οι Revision είναι ένα αγγλόφωνο εναλλακτικό ροκ σχήμα από την Αθήνα που δημιουργήθηκε το χειμώνα του 2013 και αποτελείται από τους Χάρη Καλλιοντζόγλου (φωνή , κιθάρα), Ανδρέα Θεοδοσίου (κιθάρα), Κυριάκο Βαλσαμή (μπάσο) & Αλέξανδρο Σταυρακούλη (τύμπανα).

Χαρακτηριστικό του ήχου τους είναι οι alternative μελωδίες, μαζί με μια dark χροιά, που πατούν πάνω σε βρετανικούς δρόμους.

Αυτή την εποχή πραγματοποιούν live εμφανίσεις για την προώθηση της προσωπικής τους δουλειάς πλαισιωμένη με διασκευές από μπάντες που έχουν επηρεάσει την μουσική τους όπως The Smiths, Interpol, Editors, Inspiral Carpets κ.α.

revisionband.gr
facebook.com/revisionbandgr
youtube.com/revisionbandgr
 
Facebook event 

  • SHARE
  • TWEET