Wedding Singers

Ωρωπός @ Azul Beach Bar

Wedding Singers Ωρωπός @ Azul Beach Bar
Συγκροτήματα Wedding Singers
Ημερομηνία
Πόλη Ωρωπός
Χώρος Azul Beach Bar
Διεύθυνση Παραλία Χαλκούτσι, Κορυδαλλών και Σειρήνων, Ωρωπός
Τηλέφωνο 6973689899
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 14:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Wedding Singers + STIKO (dj set) / Azul Beach Bar /  Ωρωπός

Opening Party με Wedding Singers + STIKO @ Azul Beach Bar, Κυριακή 19 Ιούνη

Το Azul υποδέχεται κι επίσημα το καλοκαίρι με ένα μεγάλο ολοήμερο πάρτυ, την Κυριακή 19 Ιούνη, από νωρίς το μεσημέρι μέχρι το ηλιοβασίλεμα. Με μία από τις πιο γκρουβάτες  και φρέσκες μπάντες της Αθήνας, τους Wedding Singers και τον Stiko, έναν από τους πιο δραστήριους νέους dj/producers της πρωτεύουσας.

Η καλύτερη έναρξη για το φετινό καλοκαίρι που δίνει ραντεβού στο Azul, το ανανεωμένο και υπό νέα διεύθυνση all day beach bar στο Χαλκούτσι Ωρωπού. Ραντεβού δίπλα στο κύμα, για τον καλύτερο καφέ στην ξαπλώστρα, παγωμένες μπύρες και ψαγμένα κοκτέιλ, σνακ κι ελαφριά γεύματα δίπλα στην πισίνα. Για βουτιές, beach volley, παιχνίδια και δημιουργική απασχόληση των μικρών μας φίλων στον παιδότοπο. Για τις πιο αστραφτερές νύχτες με τα δυνατά live μιας καινούριας μουσικής διοργάνωσης του Oropos Summer Fest, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Azul Venue με σημαντικούς καλλιτέχνες της ελληνικής σκηνής.  Αλλά και για τα πάρτυ, τους dj’s  και τις καλύτερες μουσικές του φετινού καλοκαιριού.

Ελάτε μαζί μας αυτή την Κυριακή, στις 19 του Ιούνη από νωρίς το μεσημέρι μέχρι τη δύση του ήλιου να παρτάρουμε σε ρυθμούς Azul. Για να εκκινήσει το καλοκαίρι όπως πρέπει…

Κυριακή 19 Ιούνη

Azul Beach Bar
Ωρωπός, παραλία Χαλκούτσι
Κορυδαλλών και Σειρήνων
Τηλ. Επικοινωνίας: 6973689899

Είσοδος ελεύθερη και πολλές πολλές εκπλήξεις

14:00 / Live: The Wedding Singers 

+ Warm Up & After Dj Set till sunset: Stiko (stiko & wag)

Wedding Singers

Κάθε εμφάνισή τους είναι ένα πάρτι μέχρι τελικής πτώσης, μια γιορτή καλής θέλησης με πολλή μουσική, ένα non-stop-mix από '90s διασκευές που απογειώνουν τη διάθεση.

Και πώς αλλιώς; Οι Wedding Singers πήραν το όνομά τους από τις cover bands που παίζουν σε γλέντια γάμων, έχοντας ένα λίγο πολύ σταθερό ρεπερτόριο αποτελούμενο από feel good επιτυχίες -θα θυμάστε φυσικά την ταινία του ’98 με τον Άνταμ Σάντλερ και την Ντρου Μπάριμορ. Αποστολή τους ήταν να διασκεδάσουν τους παραβρισκόμενους ώστε ο έγγαμος βίος να ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς.

Οι Wedding Singers πήγαν το concept ένα βήμα πιο πέρα: αντί για ρουτινιάρικες εκτελέσεις πρότειναν ένα dance/pop/rock/electronic mix που, αν και βασίζεται σε διασκευές ξένων κομματιών, έχει απολύτως διακριτό χαρακτήρα. Κατόπιν δοκίμασαν τις δυνάμεις τους παίζοντας σε κλαμπ -και γαμήλια γλέντια- ανά την Ελλάδα και όταν η φήμη τους άγγιξε την  κορυφή το καλοκαίρι του 2015 έκαναν το πρώτο μεγάλο τους live στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής.

Οι Wedding Singers είναι οι: 

Θοδωρής Μαυρογιώργης - φωνή , κιθάρα
Λάμπης Κουντουρόγιαννης - κιθάρα, φωνή
Χρήστος Αλεξάκης – πλήκτρα
Μανώλης Γιαννίκιος – τύμπανα

Stiko

O Stiko είναι dj/producer και μέλος της ομάδας The Antilopes. Ξεκίνησε την καριέρα του στην μουσική το 2012 και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να βρεθεί στα decks πολύ δυνατών bars ανά την χώρα - Four twenty, Αθήνα / στη Στοά . Θεσσαλονίκη/ Ναυπηγείο , Ρέθυμνο κ.α. αλλά και να μοιραστεί την σκηνή με μεγάλα ονόματα όπως Panda Dub, Hashfinger, L'Entourloop, Frenic, Kill Emil, Billa Qause κ.α. Πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησε την συλλογή Mash 4 the Mass με mashups από reggae-exotic instrumentals και 90's hip hop acapellas ενώ τον Μάϊο σε συνεργασία με τον Wag δημοσιοποίησαν την πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά στο ep NRGLS.

  • SHARE
  • TWEET