Monster Magnet, Headquake

Αθήνα @ Piraeus Academy

Monster Magnet, Headquake Αθήνα @ Piraeus Academy
Συγκροτήματα Monster Magnet, Headquake
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Piraeus Academy
Διεύθυνση Πειραιώς 117
Τηλέφωνο 210-3626540
Τιμή εισιτηρίου 26,28,30 / 32 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης Ticket House, Metal Era, Ticketpro.gr, Tickethouse.gr
Διοργανωτής Didi Music

Σάββατο 2 Απριλίου @ Piraeus Academy

Οι πόρτες ανοίγουν: 19:00

Headquake on Stage: 20:30- 21:05
Monster Magnet on Stage: 21:30

To ταμείο του χώρου θα λειτουργεί προς εξυπηρέτηση του κοινού στις 19:00

Σάββατο 2 Απριλίου στον νέο πολυπολιτισμικό χώρο στην Πειραιώς 117. Κυριακή 3 Απριλίου στο Principal Club Theater. Oι Monster Magnet επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο μοναδικές εμφανίσεις και ένα πολύ ιδιαίτερο setlist για τους fans τους στη χώρα μας.

25 χρόνια πριν ξεκινά το ταξίδι στο χρόνο για την αρμάδα του Dave Wyndorf κάπου στο New Jersey.  Μπολιάζοντας το ψυχεδελικό ροκ των 60s και των 70s με τις τραχείς μπασογραμμές των Hawkind και fuzzαριόζικη ατμόσφαιρα οι Monster Magnet έκαναν τα πρώτα τους δισκογραφικά βήματα με τα Spine of God και Superjudge να προκαλούν δικαιολογημένα πολύ θόρυβο γύρω από το όνομα της μπάντας.

Οι επόμενοι δύο δίσκοι εκτόξευσαν τη δημοτικότητα των Monster Magnet μετατρέποντας τους στους απόλυτους Space Lords του σκληρού ήχου. Για τα Dopes to Infinity & Powertrip ο λόγος: 2 albums που έμελλε να αφήσουν το στίγμα τους στη rock σκηνή μια για πάντα. Θηριώδη riffs, παραμορφωμένες μελωδίες, αγνό ανόθευτο rock n roll feeling που θα έκανε τον Lemmy περήφανο και ρεφρέν που γεννήθηκαν για να τραγουδηθούν ήταν τα υλικά κατασκευής.

Στη συνέχεια ήρθε το God Says No για να δώσει έναν ακόμη λόγο στους οπαδούς των Magnet να περηφανεύονται για την πιο cool μπάντα εκεί έξω. Ο Chief του συγκροτήματος, Dave Wyndorf, επέλεξε στους τρεις τελευταίους δίσκους των Monster Magnet μια συνειδητή στροφή και βουτιά στην ψυχεδέλεια, παραδίδοντας μια space-noir ηχητική τριλογία που αγαπήθηκε από πολλούς.

Λόγω της επανακυκλοφορίας των “Superjudge”, “Dopes to Infinity”, “Powertrip” & “God Says No”οι Monster Magnet περιοδεύουν εμβαθύνοντας στη δισκογραφία τους, παίζοντας  τραγούδια που έχουν πολλά χρόνια να ακουστούν live. Η περιοδεία τους θα κάνει δύο στάσεις το Σάββατο 2 Απριλίου στο νέο πολυπολιτισμικό χώρο στην Πειραιώς 117και την Κυριακή 3 Απριλίου στο Principal Club Theater.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 26€
Μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 28€
Στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 30€
Tαμείο: 32€

Η Προπώληση ξεκινά την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366
Metal Era, Εμμανουήλ Μπενάκη 22, τηλ. 210 3304133

Θεσσαλονίκη
Musicland, Μητροπόλεως 102, Τηλ. 2310 264880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

  • SHARE
  • TWEET