Puta Volcano

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Puta Volcano Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Puta Volcano
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής Trailblazer Records

THE UNPLUGGED EXPERIENCE S02E11:
PUTA VOLCANO
Unplugged live στο six d.o.g.s. (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι)
Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015
Πόρτες: 21:00 - Έναρξη: 22:00 - Είσοδος: ΔΩΡΕΑΝ – D.J. set by D.J Jeremy

Μέχρι προσφάτως, ως πιο «ξεχωριστό» σημείο στην πορεία των Puta Volcano, είχαμε να μνημονεύουμε το "Represent Victory Below Eye" EP (2011), όχι μόνο λόγω της διαφορετικότητας και της αδιαμφισβήτητης ποιότητάς του, αλλά και λόγω του γεγονότος ότι ως μηχανικός ήχου το επιμελήθηκε ο κάτοχος Grammy Award, Chris Tsangarides (Black Sabbath, Judas Priest, Thin Lizzy, Ozzy Osbourne, Depeche Mode κ.α.).

Μετά από ένα διάστημα δισκογραφικής απουσίας, αλλά και κάποιων σημαντικών έντονων συναυλιακών στιγμών (όπως το support στους θρυλικούς Spirit Caravan, αλλά και την εμφάνισή τους στην Κρήτη, στο πλευρό των δικών μας 1000Mods), οι Puta Volcano επανέρχονται, πιο δυναμικά από ποτέ, με το γκρουβάτο και μυστηριώδες “The Sun”, που ήδη κυκλοφορεί (από τις αρχές Μαϊου) από την εγχώρια ανερχόμενη δισκογραφική Frontyard Records.

Το ίδιο το σχήμα αυτοπεριγράφεται ως «ηφαιστειακό» rock, επειδή –όπως λένε- η μουσική τους βγαίνει από μέσα τους, όπως η λάβα μέσα από το ηφαίστειο, ενώ και η ίδια ακούγεται σαν να προέρχεται από μία ηφαιστειακή έρημο στη μέση του πουθενά. Έχοντας ήδη προκαλέσει αίσθηση μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτο τους, πιάνουν τα ακουστικά τους όργανα, κάνοντάς μας να αναρρωτιόμαστε, αν ακόμη και αυτό είναι αρκετό για να... κατευνάσει το μουσικό τους ηφαίστειο. Ραντεβού την Πέμπτη 4 Ιουνίου στο gigspace του six d.o.g.s., όπου θα είναι και για πρώτη φορά διαθέσιμο το βινύλιο του "The Sun".

LINKS:
• www.unplugged.gr
• www.facebook.com/unpluggedgreece
• www.facebook.com/putavolcanoband
  • SHARE
  • TWEET