Emigre

Θεσσαλονίκη @ Boulevard 23

Emigre Θεσσαλονίκη @ Boulevard 23
Συγκροτήματα Emigre
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Boulevard 23
Διεύθυνση Λεωφ. Νίκης 23
Τηλέφωνο 2313-033733
Τιμή εισιτηρίου -
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής Plus Promotion

Πέμπτη 5.11
EMIGRE Studio Sessions @ Boulevard 23

Οι EMIGRE συνεχίζουν τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους με το project Studio Sessions και αυτή την  Πέμπτη 5 Νοεμβρίου στο Boulevard 23 (Λεωφ. Νίκης 23) στην Θεσσαλονίκη.

Το φυσικό περιβάλλον για κάθε μουσικό είναι το studio και η πιο όμορφη και δημιουργική στιγμή της ημέρας είναι η ώρα της πρόβας. Οι EMIGRE για ακόμα μια φορά πρωτοτυπούν παρουσιάζοντας μας κάτι το διαφορετικό που από την πρώτη στιγμή αγαπήθηκε από το κοινό. Με τα Studio Sessions μας μεταφέρουν στον ιδιαίτερο χώρο του studio και μας παρουσιάζουν στιγμές γεμάτες διασκέδαση, μοναδικότητας και επιτηδευμένης απλότητας, εκεί όπου η ερμηνεία ξεχωρίζει, οι λούπες πλέκονται με τις κιθάρες και το πρόγραμμα σε ταξιδεύει με ηχοχρώματα του χθες και του σήμερα.

EMIGRE Studio Sessions και αυτή την  Πέμπτη 5 Νοεμβρίου (και κάθε 2η Πέμπτη) στο γνωστό τους στέκι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, Boulevard 23 (Λεωφ. Νίκης 23) προσφέροντας μας μοναδικά μουσικά στιγμιότυπα από την πολύχρονη πορεία τους, αλλά και επιτυχίες που άντεξαν στον χρόνο περίτεχνα διασκευασμένες!

Links:
EMIGRE Facebook page: https://www.facebook.com/emigre
EMIGRE - Κέρδισες (new single 2015): https://www.youtube.com/watch?v=TIEC1bdSHzU
EMIGRE & STAVENTO: https://www.youtube.com/watch?v=1ClvEkVJj5g
EMIGRE - Πέφτω: https://www.youtube.com/watch?v=08itDbrCwtY
  • SHARE
  • TWEET