Les Au Revoir

Θεσσαλονίκη @ Il Posto

Les Au Revoir Θεσσαλονίκη @ Il Posto
Συγκροτήματα Les Au Revoir
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Il Posto
Διεύθυνση Ευαγγελισμού Θεοτόκου 25, Εύοσμος
Τηλέφωνο 2310-768831
Τιμή εισιτηρίου -
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής Plus Promotion

Πέμπτη 19/11
Les Au Revoir live @ Il Posto

Οι Les Au Revoir συνεχίζουν τις ζωντανές τους εμφανίσεις και την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου θα βρίσκονται στο αγαπημένο τους στέκι στην πλατεία του Εύοσμου, στο Il Posto (Ευαγ. Θεοτόκου 25) .

Με πειραματική διάθεση και με ένα νέο άκρως χορευτικό πρόγραμμα που συνδυάζει αγαπημένες τους συνθέσεις τόσο από το παρελθόν όσο και το παρόν οι Les Au Revoir θα μας ταξιδέψουν σε ρυθμούς Bossa Nova, Swing και lounge. Όλα τα παραπάνω στοιχεία συνθέτουν ένα ιδιαίτερο δυναμικό μείγμα που σε συνδυασμό με την χαρισματική σκηνική τους παρουσία εγγυούνται μια ξεχωριστή μουσική βραδιά!

Αυτή την περίοδο οι Les Au Revoir, ολοκλήρωσαν την ηχογράφηση του νέου τους τραγουδιού μαζί με τον φίλο και συνεργάτη τους Kled Monè και ετοιμάζουν το νέο τους video clip σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Συλβέστρου, που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό από την Plus Rec / Cobalt Music.

Την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου στο Il Posto στην πλατεία Εύοσμου οι Les Au Revoir με retro και ταξιδιάρικη διάθεση έχουν σαν σκοπό να μας μεταφέρουν νοερά με τις μελωδίες τους στα πιο όμορφα μουσικά σημεία όλου του κόσμου!

Οι Les Au Revoir είναι:
Αλεξάνδρα Μπουνάτσα (Τραγούδι)
Κώστας Καραμήτσος (Πλήκτρα - programming)
Λεωνίδας Αναγνώστου (Ακουστική Κιθάρα)

Les Au Revoir Facebook page: https://www.facebook.com/LesAuRevoir
Les Au Revoir - Οι Θαλασσιές σου οι Χάντρες (Official Video Clip) https://www.youtube.com/watch?v=Im_woc31-ms
  • SHARE
  • TWEET