Emigre

Θεσσαλονίκη @ Il Posto

Emigre Θεσσαλονίκη @ Il Posto
Συγκροτήματα Emigre
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Il Posto
Διεύθυνση Ευαγγελισμού Θεοτόκου 25, Εύοσμος
Τηλέφωνο 2310-768831
Τιμή εισιτηρίου -
Ώρα έναρξης -
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής Plus Promotion

Πέμπτη 12.11
EMIGRE Studio Sessions @ IL POSTO

Οι EMIGRE συνεχίζουν τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους με το νέο τους project Studio Sessions και αυτή την  Πέμπτη 12 Νοεμβρίου θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στο IL POSTO (Ευαγ. Θεοτόκου 25. Εύοσμος) στην Θεσσαλονίκη.
Το φυσικό περιβάλλον για κάθε μουσικό είναι το studio και η πιο όμορφη και δημιουργική στιγμή της ημέρας είναι η ώρα της πρόβας. Οι EMIGRE για ακόμα μια φορά πρωτοτυπούν παρουσιάζοντας μας κάτι το διαφορετικό που από την πρώτη στιγμή αγαπήθηκε από το κοινό. Με τα Studio Sessions μας μεταφέρουν στον ιδιαίτερο χώρο του studio και μας παρουσιάζουν στιγμές γεμάτες διασκέδαση, μοναδικότητας και επιτηδευμένης απλότητας, εκεί όπου η ερμηνεία ξεχωρίζει, οι λούπες πλέκονται με τις κιθάρες και το πρόγραμμα σε ταξιδεύει με ηχοχρώματα του χθες και του σήμερα.

EMIGRE Studio Sessions αυτή την  Πέμπτη 12 Νοεμβρίου για πρώτη φορά στο IL POSTO (Ευαγ. Θεοτόκου 25. Εύοσμος) θα μας παρουσιάσουν μοναδικά μουσικά στιγμιότυπα από την πολύχρονη πορεία τους, αλλά και επιτυχίες που άντεξαν στον χρόνο περίτεχνα διασκευασμένες!

Links:
EMIGRE Facebook page: https://www.facebook.com/emigre
EMIGRE - Κέρδισες (new single 2015): https://www.youtube.com/watch?v=TIEC1bdSHzU
EMIGRE & STAVENTO: https://www.youtube.com/watch?v=1ClvEkVJj5g
EMIGRE - Πέφτω: https://www.youtube.com/watch?v=08itDbrCwtY
  • SHARE
  • TWEET