Shantel & Bucovina Club Orkestar, Bandamadara

Πάτρα @ Αίγλη (Veso Mare)

Shantel & Bucovina Club Orkestar, Bandamadara Πάτρα @ Αίγλη (Veso Mare)
Συγκροτήματα Shantel & Bucovina Club Orkestar, Bandamadara
Ημερομηνία
Πόλη Πάτρα
Χώρος Αίγλη (Veso Mare)
Διεύθυνση Ακτή Δυμαίων 17
Τηλέφωνο 2610-362030
Τιμή εισιτηρίου 12 / 15 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης Discover, Mousikon Cafe
Διοργανωτής -

SHANTEL live στην Πάτρα!
Πέμπτη 22 Οκτωβρίου

O ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΣΤΗΝ "ΑΙΓΛΗ" ΣΤΗΝ VESO MARE!

Ο ιερέας που τέλεσε τους ευτυχισμένους γάμους των τσιγγάνικων χάλκινων πνευστών με την Dance σκηνή, ο ένας και μοναδικός Shantel, έρχεται στην Πάτρα για 1η φορά ! Ο δημιουργός επιτυχιών όπως τα Disko Partizani, Planet Paprika και τόσων πολλών ακόμη, έρχεται στην αίθουσα Αίγλη στην Πάτρα, για να ξεσηκώσει τους πάντες και τα πάντα σε ξέφρενο γλέντι την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου. Μαζί του και το περίφημο συγκρότημά του, 9 μουσικοί στην σκηνή οι Bucovina Club Orkestar.

Φόρος τιμής στην περίπλοκη καταγωγή του είναι το όνομα του γκρουπ του Shantel: η Μπουκοβίνα είναι μια περιοχή που σήμερα μοιράζεται ανάμεσα στη Ρουμανία και την Ουκρανία, η οποία, στο ρουμανικό της τομέα είχε κάποτε γερμανόφωνη μειονότητα. Οι δαίδαλοι της ιστορίας οδήγησαν τους παππούδες του Shantel πίσω στην πατρογονική τους Γερμανία, όπου κι αυτός γεννήθηκε. Όμως ο μουσικός πλούτος μιας πατρίδας που ο ίδιος δεν γνώρισε, ξύπνησε μέσα του όταν άρχισε να εργάζεται ως dj στη Φρανκφούρτη, οδηγώντας τον να πειράζει με ηλεκτρονικούς ήχους τα κομμάτια τσιγγάνικων συγκροτημάτων με χάλκινα πνευστά, όπως του Boban Marković, πράγμα που ξετρέλαινε το κοινό σε όλα τα κλαμπ όπου έπαιζε. Και η συνέχεια ανήκει στην ιστορία: πηγαίνοντας από επιτυχία σε επιτυχία, ο Shantel κατοχύρωσε σε όλη την Ευρώπη τη φήμη του πιο dance από τους τσιγγάνους – ήτου πιο τσιγγάνου από τους dance καλλιτέχνες, όπως το προτιμάτε! Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτός και το γκρουπ του έγιναν συνώνυμα του κεφιού και του ξέφρενου χορού.

Φορέστε λοιπόν τα πιο άνετα παπούτσια σας κι ελάτε με την καλύτερή σας διάθεση για πάρτυ - αν και γι αυτό θα φροντίσει ο Shantel με την Bucovina Club Orkestar θέλετε-δεν θέλετε! Άλλωστε τα χάλκινα κι ο ήχος τους είναι οικεία κι αγαπητά σε μας τους Έλληνες, αφού αποτελούν κομμάτι και της δική μας παράδοσης.

Πριν από τον Shantel θα εμφανιστούν οι "λόκαλ" bandamadara για να φροντίσουν ότι θα χορεύουμε μαντάρα όλο το βράδυ!!!

οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00
προπώληση στα discover, και μουσικόν (πλατεία Όλγας) 12 ευρώ
τιμή εισιτηρίου στην πόρτα 15 ευρώ
  • SHARE
  • TWEET