Συνεχίζεται το σίριαλ Bob Dylan-Νόμπελ

Οι τελευταίες εξελίξεις έρχονται κατευθείαν από τον επίσημο λογαριασμό των βραβείων Νόμπελ στο Twitter

05/12/2016 @ 20:57

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Οκτώβριο είχε δημιουργηθεί αρκετός ντόρος, όταν μετά την ανακοίνωση ότι ο Bob Dylan είναι ο νικητής του φετινού Νόμπελ Λογοτεχνίας, ο ίδιος ο μουσικός έκανε για αρκετές ημέρες λες και δεν συνέβη τίποτα, αρνούμενος να σχολιάσει ή να αναγνωρίσει το γεγονός. Μάλιστα, είχε κατεβάσει από την επίσημη ιστοσελίδα του την ανακοίνωση για το βραβείο Νόμπελ, την οποία, προφανώς, είχε ανεβάσει κάποιος διαχειριστής χωρίς την συγκατάθεσή του.

Έπειτα από όλα τα παραπάνω, αφότου οι διοργανωτές των βραβείων τον αποκάλεσαν δημοσίως αγενή, ο Bob Dylan έσπασε επιτέλους τη σιωπή του στα τέλη του Οκτώβρη, λέγοντας πως ήταν «καταπληκτικό και απίστευτο» αυτό που συνέβη, ενώ τόνισε πως θέλει «πάρα πολύ» να παραλάβει το βραβείο του αυτοπροσώπως.

Πάνω που είχαν όλοι μείνει με την εντύπωση ότι ο Bob Dylan θα παρευρεθεί στην τελετή που θα λάβει χώρα το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, μέσω του επίσημου λογαριασμού των βραβείων Νόμπελ στο Twitter, έγινε γνωστό πως ο Dylan έστειλε στους διοργανωτές έναν λόγο που «θα εκφωνηθεί» κατά την τελετή στην Στοκχόλμη. Βέβαια, δεν είναι γνωστό αν θα εκφωνηθεί από τον ίδιο τον Bob Dylan ή από κάποιον τρίτο, αν και σίγουρα υπονοείται το δεύτερο...

  • SHARE
  • TWEET