Δύο νέα τραγούδια ηχογράφησαν οι Scorpions

Για τις ανάγκες μιας επερχόμενης συλλογής που θα συμπεριλάβει τις πιο αγαπημένες μπαλάντες τους

14/09/2017 @ 13:30

Οι Scorpions μόλις ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις δύο νέων τραγουδιών για τις ανάγκες μιας επερχόμενης συλλογής που θα συμπεριλάβει τις πιο αγαπημένες μπαλάντες απ’ όλη την μακρά πορεία του συγκροτήματος.

«Θα κυκλοφορήσει σύντομα ένας best-of δίσκος μόνο με μπαλάντες από την Sony Music, εντός του φθινοπώρου», δήλωσε χθες ο Klaus Meine σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον σταθμό του SiriusXM Town Hall.

«Ήθελαν να βγάλουμε ένα-δυο bonus track και έτσι μπήκαμε στο στούντιο και όλοι μας είχαμε τρομερές ιδέες. Πριν έρθουμε εδώ [σ.σ.: στο ραδιοφωνικό στούντιο], μόλις ολοκληρώσαμε τις ηχογραφήσεις και ακούσαμε το πρώτο υλικό και όλα ακούγονται μια χαρά! Θα είναι ένα πολύ ωραίο πρότζεκτ.»

Ο Meine δεν παρέλειψε να αναφέρει πως οι βετεράνοι του hard rock είναι περισσότερο γνωστοί στις Ηνωμένες Πολιτείες για τα πιο σκληρά τους κομμάτια, όπως το "Rock You Like A Hurricane":

«Σε άλλα μέρη του κόσμου, οι Scorpions είναι πολύ γνωστοί για τις μπαλάντες τους, όπως το "Still Loving You" στην Γαλλία. Και στην Ασία, λατρεύουν τις μπαλάντες μας και στην Ρωσία το "Wind Of Change" είναι πολύ δυνατό. Έτσι καταλήξαμε σε αυτό το κόνσεπτ».

Το άλμπουμ "Return To Forever" του 2015 είναι και η πιο πρόσφατη κυκλοφορία των Γερμανών.

  • SHARE
  • TWEET