Άσχημα τα νέα της υγείας του frontman των Of Mice & Men

Το Marfan Syndrome επηρεάζει όλο το σώμα του Austin Carlile και προκαλεί τρομερούς πόνους

01/12/2016 @ 14:21

Ο τραγουδιστής των Of Mice & Men, Austin Carlile μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του, λέγοντας πως «η κατάστασή μου δεν θα βελτιωθεί».

Το συγκρότημα αναγκάστηκε να σταματήσει την ευρωπαϊκή του περιοδεία ούτως ώστε ο Carlile να εισαχθεί σε νοσοκομείο και να αντιμετωπίσει το Marfan Syndrome που του διαγνώστηκε. Πρόκειται για μια σπάνια διαταραχή του συνδετικού ιστού, η οποία οδηγεί επώδυνα σε κινητικές δυσκολίες.

Απαντώντας σε μια σειρά ερωτημάτων που έκαναν μέσω twitter πολλοί fans, αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που περνάει, με τους καθημερινούς πόνους να προϊδεάζουν για τις άσχημες μέρες που θα ακολουθήσουν.

«Έκανα μια σειρά εγχειρήσεων σε διάφορα σημεία του σώματός μου. Για όλους εσάς που αδημονείτε, αυτό που έχω να πω είναι πως η κατάστασή μου δεν θα καλυτερεύσει ποτέ. Κάθε μέρα μπαίνω και σε μια διαφορετική μάχη. Το Marfan Syndrome επηρεάζει όλο μου το σώμα προκαλώντας τρομερούς πόνους».   

Και καταλήγοντας:

«Προσπαθώ να αντιμετωπίσω όλες αυτές τις δυσκολίες και επιζητώ, όσο δε μπορείτε να φανταστείτε, τις σπάνιες ήπιες ημέρες, χωρίς πόνους. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο συμπονώ όλους αυτούς που υποφέρουν πνευματικά και σωματικά. Είμαι ένας από αυτούς».

  • SHARE
  • TWEET