Κάτι σημαντικό ετοιμάζουν οι Metallica για αυτόν τον Δεκέμβριο

Ο Lars Ulrich αποκαλύπτει ότι το συγκρότημα ετοιμάζεται να ξεπεράσει «κάποιο σύνορο»

07/10/2013 @ 11:07
Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό του San Francisco, 107.7 The Bone, ο Lars Ulrich ανέφερε ότι οι Metallica έχουν κάτι ενδιαφέρον στα σκαριά για τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

«Υπάρχει κάτι πολύ ενδιαφέρον που θα σας το παραδώσουμε τον Δεκέμβριο. Ακόμα ένα σύνορο κατευθύνεται προς τη μεριά των Metallica. Αν οποιοσδήποτε manager μας, μάθαινε ότι μόλις είπα κάτι τέτοιο, θα με κυνηγούσε και θα μου έλεγε να μη βγάλω άχνα. Ωστόσο, όντως, υπάρχει ένα σύνορο για τους Metallica, το οποίο είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα ξεπεράσουμε.»

Ο δημοσιογράφος που πήρε την συνέντευξη ρώτησε περί τίνος πρόκειται και ο Ulrich, αστειευόμενος, απάντησε:

«Το "Lulu Pt.2", για να τους εξοργίσουμε όλους!», αλλά έπειτα ξεκαθάρισε ότι «δεν πρόκειται να είναι τόσο πολύ σημαντικό. Νομίζω ότι θα υπάρξει ανακοίνωση στης 8 Οκτωβρίου. Αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι τόσο σημαντικό όσο ένας νέος δίσκος. Όσοι περιμένετε κάτι τέτοιο, ίσως απογοητευτείτε. Σε άλλη συνέντευξη που έδωσα, μίλησα για τον δίσκο των Iron Maiden που ονομάζεται "The Final Frontier". Οπότε, θα σας πω απλά ότι το μόνο στοιχείο που σας δίνω για αυτό που ετοιμάζουμε, είναι ο δίσκος των Iron Maiden, "The Final Frontier". Ορίστε.»
  • SHARE
  • TWEET