Οι Audioslave επί σκηνής μετά από μια δεκαετία απουσίας (video)

Μάθετε ποια τρία τραγούδια επέλεξαν να παίξουν ζωντανά χθες, στην συναυλία-διαμαρτυρία κατά του Donald Trump

21/01/2017 @ 13:11

Ταυτόχρονα με την ορκωμοσία του Donald Trump, στο Λος Άντζελες έλαβε χθες χώρα μια συναυλία-διαμαρτυρία με τίτλο "The Anti-Inaugural Ball" την οποία διοργάνωσαν οι Prophets Of Rage.

Μαζί τους βρέθηκαν επί σκηνής πολλοί καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων και οι Audioslave. Οι Chris Cornell, Tom Morello, Tim Commerford και Brad Wilk δεν έχουν ξαναπαίξει μαζί από τον Δεκέμβριο του 2005.

Το συγκρότημα έπαιξε τρία τραγούδια του, τα "Cochise", "Like A Stone" και "Show Me How To Live".

Δείτε εδώ βιντεοσκοπημένη την εμφάνιση των Audioslave.

Ο Morello είχε αναφέρει την πιθανότητα μιας επιστροφής του all-star σχήματος, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Music Radar:

«Αγαπώ τον Chris [Cornell] και αυτό που κάναμε μαζί. Η πόρτα βεβαίως και δεν έκλεισε ποτέ, με οιονδήποτε τρόπο, αλλά αυτή τη στιγμή φαίνεται να είμαστε όλοι πολύ απασχολημένοι. Αλλά ό,τι και να συμβεί στο μέλλον, ο Chris είναι ένας από τους σημαντικότερους τραγουδιστές όλων των εποχών και δεν μπορώ παρά να είμαι περήφανος για τις συναυλίες που δώσαμε και την μουσική που γράψαμε μαζί».

Οι Audioslave φτιάχτηκαν το 2001, όταν ο τραγουδιστής των Soundgarden ένωσε τις δυνάμεις του με τους μουσικούς των Rage Against The Machine, και κυκλοφόρησαν τρεις δίσκους, πριν την αποχώρηση του Cornell το 2007.

  • SHARE
  • TWEET