Οι Stone Temple Pilots κάνουν αγωγή εναντίον τον Scott Weiland

28/05/2013 @ 11:18
Όπως αποκαλύφθηκε, την Παρασκευή που μας πέρασε οι Stone Temple Pilots κατέφυγαν στο νόμο για να λύσουν τις διαφορές τους με τον πρώην τραγουδιστή τους, Scott Weiland.

Οι Stone Temple Pilots ισχυρίζονται ότι ο Weiland χρησιμοποιεί παράνομα το όνομά τους και τα τραγούδια τους για να προωθήσει τη solo καριέρα του. Η ίδια δικαστική αγωγή αναφέρει ότι ο Weiland αργούσε να εμφανιστεί στις συναυλίες του συγκροτήματος και ότι χρησιμοποίησε δικηγόρο για να επέμβει στην εμφάνιση συγκεκριμένου single στις playlist των ραδιοφώνων. Πιο συγκεκριμένα, ο δικηγόρος κάλεσε τη διεύθυνση του KROQ στο Los Angeles και τους απείλησε ότι αν παίξουν το νέο single του συγκροτήματος, "Out Of Time", θα παραβίαζαν τα δικαιώματα του Weiland.

Προς το παρόν, ο νέος τραγουδιστής των Stone Temple Pilots είναι ο Chester Bennington των Linkin Park.

Όταν είχε απολυθεί ο Scott Weiland από τους Stone Temple Pilots, τον περασμένο Φεβρουάριο, είχε δώσει στη δημοσιότητα την εξής ανακοίνωση:

«Πληροφορήθηκα σήμερα το πρωί πως υποτίθεται 'τερματίστηκε η συνεργασία μου' με τους Stone Temple Pilots, και το έμαθα διαβάζοντας τη δημοσίευση αυτή στον τύπο. Δεν είμαι πολύ σίγουρος για το πώς μπορούν να 'τερματίσουν τη συνεργασία μου' με μία μπάντα που εγώ δημιούργησα, στην οποία υπήρξα frontman και συνθέτης μερικών από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, αλλά αυτό είναι κάτι που θα διαλευκάνουν οι δικηγόροι μας. Στο μεταξύ, ανυπομονώ να δω όλους μου τους οπαδούς στη σόλο περιοδεία μου που ξεκινάει αυτήν την Παρασκευή.»
  • SHARE
  • TWEET