Ο Axl Rose κατηγορεί τον Slash για σαμποτάζ

08/03/2013 @ 11:52
Ο Axl Rose κατηγορεί τον Slash πως ήθελε οι Guns N' Roses να συνεχίσουν να περιοδεύουν, με σκοπό να καταστρέψει την ψυχική και σωματική υγεία του τραγουδιστή, και τον ανάγκαζε να κάνει συναυλίες παρά την έντονη αντίθεσή του.

Μπορεί να έχουν περάσει πάνω από δύο δεκαετίες, όμως ο Rose πιστεύει πως ένας από τους βασικούς λόγους διάλυσης του αρχικού line up του συγκροτήματος ήταν η περιοδεία που ακολούθησε την κυκλοφορία των "Use Your Illusion" το 1991, για την οποία είχε δηλώσει κατηγορηματικά πως δεν θέλει να γίνει.

Τώρα τα βάζει με τον Slash, θεωρώντας πως είχε πλήρη γνώση πως η διαδικασία της περιοδείας θα έβλαπτε την υγεία του.

Ο Rose είπε σε συνέντευξη: «Τα σχόλια για το line up της περιοδείας “The Illusions" που έχω διαβάσει στα media ή στο βιβλίο του Slash ήταν κατά τη γνώμη μου, κατά κύριο λόγο παιχνίδια για να εντυπωσιαστεί το κοινό, ήταν μία συγκεκριμένη πολιτική και στρατηγική που ακολουθήθηκε από την πλευρά του. Το να προσποιείσαι στο κοινό πως δεν ήξερες τίποτα ή ότι είσαι αθώος έχει υπάρξει συχνά μία τακτική παραπλάνησης του κόσμου, σε σχέση με το τι ακριβώς συνέβαινε στη μπάντα ή με τις μεταξύ μας σχέσεις.»

«Όπως έχω ξαναπεί, δεν θα έπρεπε να περιοδεύσουμε το 1991. Όλο αυτό έγινε εξαιτίας του Alan Niven, του τότε manager, και του Slash. Κατά τη γνώμη μου ο Alan ήθελε περισσότερα χρήματα και ο Slash ήθελε να περιοδεύσουμε για να με καταβάλει. Η ασφάλειά μου και η υγεία μου δεν τους απασχολούσε.»

Παραδέχτηκε πως  «τα πράγματα έγιναν λίγο καλύτερα» μετά από τους πρώτους μήνες στο δρόμο, όμως μέχρι τότε η φήμη της μπάντας είχε καταστραφεί από τις αργοπορημένες και κακής ποιότητας συναυλίες και τις πολύ έντονες αντιδράσεις του κοινού αλλά και του ίδιου του Rose.
  • SHARE
  • TWEET