Νέοι Iggy Pop και Chris Cornell στο "Vinyl" του HBO

Αποκαλύφθηκαν οι μουσικές της πολυαναμενόμενης σειράς

17/01/2016 @ 09:30

Η νέα σειρά του HBO που περιμένουμε με αγωνία είναι το "Vinyl", του οποίου την παραγωγή κάνουν οι Martin Scorsese, Terence Winter και Mick Jagger. Πρωταγωνιστής θα είναι ο Bobby Cannavale ως Richie Finestra, επικεφαλής της φανταστικής δισκογραφικής εταιρείας, American Century Records. Θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 14 Φεβρουαρίου.

Μέχρι στιγμής, δεν είχαμε μάθει πολλά για τη μουσική που θα ακούγεται, όμως έχουμε ήδη τα πρώτα στοιχεία. Όπως αποκάλυψε το Billboard, το Volume 1 του soundtrack της σειράς θα κυκλοφορήσει λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της. Μετά από αυτό, ένα νέο EP θα κυκλοφορεί  κάθε Παρασκευή, το οποίο θα περιέχει μουσική αντιπροσωπευτική του επεισοδίου της επόμενης Κυριακής.

Το θεματικό τραγούδι της σειράς έγραψε ο Sturgill Simpson. Τόσο ο Iggy Pop όσο και ο Chris Cornell συνεισέφεραν στο soundtrack με νέες τους συνθέσεις.

Τέλος, μαθεύτηκε πως στη σειρά θα ακούγεται μουσικές των Julian Casablancas, Charli XCX, The Arcs, Jessie J, Royal Blood, Jess Glynne, DJ Cassidy, Charlie Wilson, Nate Ruess, Trey Songz. Δείτε παρακάτω το tracklist:

01 Ty Taylor – “The World Is Yours”
02 David Johansen – “Personality Crisis” (New York Dolls)
03 Kaleo – “No Good”
04 Sturgill Simpson – “Sugar Daddy” (Theme From Vinyl)
05 Ruth Brown – “Mama He Treats Your Daughter Mean”
06 Otis Redding – “Mr. Pitiful”
07 Dee Dee Warwick – “Suspicious Minds”
08 Mott the Hoople – “All The Way From Memphis”
09 David Johansen – “Stranded In The Jungle” (New York Dolls)
10 Chris Kenner – “I Like It Like That”
11 Ty Taylor – “Cha Cha Twist”
12 The Jimmy Castor Bunch – “It’s Just Begun”
13 Soda Machine – “Want Ads”
14 The Meters – “Hand Clapping Song”
15 Soda Machine – “Slippin’ Into Darkness”
16 Edgar Winter – “Frankenstein”
17 Nasty Bits – “Rotten Apple”
18 Foghat – “I Just Want To Make Love To You”

Το καστ θα συμπεριλαμβάνει την Olivia Wilde, ως το μοντέλο / πρώην γυναίκα του, τον Ray Romano και τον γιο του Mick Jagger, James, ως τον τραγουδιστή του punk συγκροτήματος Nasty Brits.

Δημιουργός της σειράς είναι ο Terence Winter (δημιουργός του εξαιρετικού "Boardwalk Empire"), ενώ ο Martin Scorsese είναι ο σκηνοθέτης του επεισοδίου-πιλότου.

Για τα γυρίσματα της σειράς, το καλοκαίρι, ο Martin Scorsese, ο Mick Jagger των Rolling Stones και ο δημιουργός του Boardwalk Empire, Terence Winter, μεταμόρφωσαν για λίγο το διάσημο δισκάδικο του Brooklyn, Rough Trades, σε Sam Goody της δεκαετίας του '70. Επίσης, έδωσαν ζωή στον θρυλικό συναυλιακό χώρο/μπαρ συνάντησης μουσικών και καλλιτεχνών της Νέας Υόρκης, το Max's Kansas City, μόλις δύο τετράγωνα μακριά από εκεί που στεγαζόταν το αυθεντικό. Το εξωτερικό του χώρου γέμισε ρετρό αυτοκίνητα και εφημερίδες σε στάντ, σε ένα σκηνικό που μας άνοιξε για τα καλά την όρεξη για τη σειρά.
 

  • SHARE
  • TWEET