Ενέργειες για να ξαναμπεί σε ψυχιατρική κλινική ο Scott Stapp κάνει η γυναίκα του

Σε άσχημη κατάσταση ο διάσημος τραγουδιστής των Creed

30/11/2014 @ 10:46
Ο τραγουδιστής των Creed, Scott Stapp, είναι το άτομο της επικαιρότητας το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά όχι για τους σωστούς λόγους.

Μετά το βίντεο που ανέβασε στο Facebook, όπου δήλωνε πως είναι απένταρος και άστεγος εξαιτίας λογιστικών λαθών, μαθεύτηκε ότι ο Stapp είχε κρατηθεί για 3 μέρες σε ψυχιατρική κλινική πριν δύο εβδομάδες. Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, ο Stapp βρέθηκε μεθυσμένος στο δρόμο, σε κατάσταση σοκ, φοβούμενος πως κάποιος θέλει να τον δηλητηριάσει.

Η γυναίκα του, η οποία κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, δήλωσε πως ο Scott άφησε μήνυμα πριν λίγες μέρες στο σχολείο του γιου τους, πως είναι στόχος τρομακρατών ενώ απείλησε να αυτοκτονήσει και να σκοτώσει τον χορηγό του, στους Ανώνυμους Αλκοολικούς.

Σύμφωνα με νέα νομικά έγγραφα που αποκάλυψε το TMZ, η Jaclyn Stapp, πέρα από τις ενέργειες που κάνει για να επισπευθεί το διαζύγιο, έχει κάνει ενέργειες ώστε να εισαχθεί πάλι στην ψυχιατρική κλινική ο Scott, για να λάβει την ιατρική βοήθεια που έχει ανάγκη.

Εκτός των άλλων, η Jaclyn υποστηρίζει ότι η διαταραγμένη συμπεριφορά του άντρα της είναι πιθανότατα αποτέλεσμα κατάχρησης ναρκωτικών, όπως αμφεταμίνες, meth και στεροϊδή.
  • SHARE
  • TWEET