Οι Art Οf Anarchy υποβάλλουν αγωγή στον τραγουδιστή τους, Scott Stapp

Η απώλεια του δισκογραφικού τους συμβολαίου οδηγεί το συγκρότημα στα δικαστήρια

21/02/2018 @ 10:13

Οι Art Οf Anarchy θα πρέπει, μάλλον, να σκεφτούν το ενδεχόμενο να συνεχίσουν σαν instrumental μπάντα καθώς μέχρι τώρα δεν δείχνουν να έχουν ιδιαίτερη τύχη στην επιλογή τραγουδιστή.

Το συγκρότημα από τη Νέα Υόρκη υπέβαλε πρόσφατα αγωγή εναντίον του Scott Stapp, υποστηρίζοντας πως ο τραγουδιστής «αποφεύγει επανειλημμένα τις συμβατικές του υποχρεώσεις κάτι που οδήγησε στην απώλεια του δισκογραφικού τους συμβολαίου». 

Πιο συγκεκριμένα η αγωγή αναφέρει:

«Αν ο Stapp ήταν με την ίδια θέρμη συγκεντρωμένος στους Art Οf Anarchy όπως στη σόλο καριέρα του, τότε το συγκρότημα θα έκανε μια επιτυχημένη περιοδεία με αποτέλεσμα την συνέχεια της συνεργασίας με την δισκογραφική εταιρεία. Ο Scott Stapp αντίθετα, παραμελούσε  επανειλημμένως τις υποχρεώσεις του». 

Οι Art Οf Anarchy διεκδικούν 1,2 εκατομμύρια δολάρια από τον πρώην frontman των Creed, ο οποίος είχε λάβει 200.000 δολάρια όταν, το 2016, έγινε μέλος της μπάντας.

Οι  Art Οf Anarchy αποτελούνται από τον πρώην κιθαρίστα των Guns N' Roses, Ron "Bumblefoot" Thal, τον μπασίστα των Disturbed, John Moyer και τους αδερφούς Jon και Vince Votta, στην κιθάρα και τα ντραμς αντίστοιχα.

Να θυμίσουμε πως ο Stapp ο οποίος συμμετείχε στο δεύτερο άλμπουμ του συγκροτήματος, "The Madness", είναι ο δεύτερος, κατά σειρά, τραγουδιστής των Art Οf Anarchy. Η συνεργασία με τον αρχικό τραγουδιστή Scott Weiland έληξε με αντίστοιχο τρόπο, στις δικαστικές αίθουσες.

  • SHARE
  • TWEET