Ακούστε το νέο κομμάτι των Scars Of Tears με τον Ευθύμη Καραδήμα των Nightfall στα φωνητικά

Οι Eλλήνες female fronted gothic rock / metallers κυκλοφόρησαν το ομώνυμο ντεμπούτο τους album

02/04/2014 @ 10:24
Οι Έλληνες female fronted gothic rock / metallers Scars Of Tears κυκλοφόρησαν επισήμως χθες το ντεμπούτο τους άλμπουμ με τίτλο το όνομα της μπάντας και προσφέρουν για ακρόαση το "Down Again", κομμάτι στο οποίο συμμετέχει στα φωνητικά ο Ευθύμης Καραδήμας των Νightfall.

Όπως αναφέρεται και στο δελτίο Τύπου που συνοδεύει την κυκλοφορία, το "Scars Of Tears" περιλαμβάνει ακόμη το κομμάτι "Killing Your Sadness" με συμμετοχή της Ηλιάννα Tσακιράκη (Enemy Of Reality, πρώην Meden Agan), τα ήδη αγαπημένα "Out Of My Memories" ,"S.O.S" και "Soriness Of Love", αλλά και τραγούδια με διαφορετικό ύφος, όπως οι δύο ατμοσφαιρικές μπαλάντες και η διασκευή του "Diva" των Nightfall σε περισσότερο gothic rock ύφος.
AUDIO

Οι Scars Of Tears έχουν προγραμματίσει ήδη δύο live στα πλαίσια παρουσίασης του πρώτου τους άλμπουμ, στις 11 Απριλίου στο Silver Dollar στην Θεσσαλονίκη και στις 12 Απριλίου στο Stage της Λάρισας.

Μπορείτε να αποκτήσετε τον δίσκο και να επικοινωνήσετε με το συγκρότημα μέσω e-mail ή από τη σελίδα των Scars Of Tears στο facebook.

Για περισσότερες πληροφορίες και τραγούδια από τους Scars Of Tears, αλλά και για να βοηθήσετε τη μπάντα να παίξει στα μεγαλύτερα festival της χώρας μας (Ejekt, Heavy By The Sea), μπορείτε να απευθυνθείτε εδώ.

Scars Of Tears line-up:

Χαριτίνη Αναστασιάδου: φωνή
Στεφανίδης Μπάμπης: κιθάρα, φωνητικά
Σαλαγιάννης Θανάσης: μπάσο
Πολύζος Χρήστος: τύμπανα

"Scars Of Tears" tracklist:

01. Introduce
02. Tear My Scar
03. Down Again ft. Efthimis Karadimas
04. Sorriness Of Love
05. Believe Or Die
06. Killing Your Sadness ft. Iliana Tsakiraki
07. Diva (διασκευή Nightfall)
08. Broken Glass
09. Out Of My Memories
10. S.O.S
11. Last Words

  • SHARE
  • TWEET