Κώστας Τουρνάς

Αθήνα @ Gagarin 205

Κώστας Τουρνάς Αθήνα @ Gagarin 205
Συγκροτήματα Κώστας Τουρνάς
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Gagarin 205
Διεύθυνση Λιοσίων 205
Τηλέφωνο 210-8547600
Τιμή εισιτηρίου 10 / 12 e
Ώρα έναρξης
Σημεία προπώλησης Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Ιανός, Media Markt, Reload Stores, 11876, Viva.gr
Διοργανωτής

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥΡΝΑΣ
GAGARIN 205

Τιμή εισιτηρίου: προπώληση 10 ευρώ, ταμείο 12 ευρώ

Σημεία προπώλησης: www.viva.gr , καταστημάτα Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Ιανός, Media Markt, Reload (Πανεπιστημίου 54)

Ο Κώστας Τουρνάς είναι όλη του τη ζωή μουσικός.

Πάντα ήθελε να κάνει διαφορετικά πράγματα, να αποδεσμεύεται από τις όποιες επιρροές και να γράφει αληθινά “δικά μας” τραγούδια… από αυτά που βρίσκουν την καρδιά μας, όχι “τότε”, αλλά τώρα και πάντα.

Τα πρώτα βήματα του με τους POLL μας άφησαν εντελώς διαφορετικά τραγούδια από όσα είχαν ακουστεί και παρουσιαστεί στην μέχρι τότε ελληνική μουσική σκηνή. Από τα “ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ” και το “ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΓΑΠΑ”, μέχρι το “ΚΛΕΒΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ” και το “ΤΟΥΡΝΑΣ ’11”, ο καινοτόμος Τουρνάς, ήταν και είναι μόνιμα σε δράση.

́Η πορεία του είναι γνωστή σε όλους: αδιάκοπη προσφορά, με μια πλούσια πορεία μέχρι σήμερα, την πορεία ενός πρωτοποριακού καλλιτέχνη που επηρέασε ολόκληρο το σύγχρονο τραγούδι.

Στίς εμφανίσεις του γίνεται αναδρομή στην σαραντάχρονη πορεία του με τα αμέτρητα αγαπημένα (και εμβληματικά) κομμάτια και τη συνδρομή των αγαπημένων του συνεργατών. Στις 29 Ιανουαρίου, για πρώτη φορά, ανεβαίνει στη σκηνή του Gagarin 205, ενός απολύτως ροκ χώρου, για ένα ηλεκτρικό, ροκ live που θα αποδείξει ότι τα ωραία κομμάυια παραμένουν πάντα μοντέρνα.

  • SHARE
  • TWEET