Crush, Wisdom, Valor, Erase

Αθήνα @ Ground Zero

Crush, Wisdom, Valor, Erase Αθήνα @ Ground Zero
Συγκροτήματα Crush, Wisdom, Valor, Erase
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Ground Zero
Διεύθυνση Ευελπίδων 97Α
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 8 e
Ώρα έναρξης 20:00
Σημεία προπώλησης Sirens
Διοργανωτής -

CRUSH / WISDOM / VALOR / ERASE - Σάββατο 30 Μαίου Live at Ground Zero Club

Τό GROUND ZERO έχει την τιμή να παρουσιάσει τέσερις από τις καλύτερες μπάντες της Ελληνικής Heavy Metal σκηνής.

THE NIGHT OF THE SWORDS !

Τό Σάββατο 30 Μαίου την σκηνή του Ground Zero θα μοιραστούν οι: ERASE, VALOR, WISDOM, CRUSH, σε ένα Live που θα καλύψει ιστορικά μία μουσικοθεματική περίοδο σχεδόν 30 ετών !

Doors : 20:00

Τιμή εισιτηρίου 8 EUR, Προπώληση: Sirens records metal shop, Νικηταρά 14 Αθήνα, τηλ.210 3822304.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ONLINE : COMING SOON

Μετά το live οι Resident Dj’s του club με συνοδιπόρο τον Μιχάλη Νοχό θα σας συνοδεύσουν ακόμα πιό πέρα... στα σύνορα (!) της metal μουσικής, ενώ οι χοροιγοί Sirens rec., Iron and Iron rec., Iron Brush tattoo artist θα είναι παρόντες με πλούσια δώρα, για αυτό, μην ξεχάσετε, με την είσοδό σας το κουπόνι των κληρώσεων...ΕΙΣΟΔΟΣ, μόνο, για το club, ελεύθερη μετά τις 00.00, Τιμή Μπύρας 3 EUR., Τιμή Πότου 5 EUR.

Ground Zero Club
Ευελπίδων 97A
https://www.facebook.com/groundzeroclubathens

ERASE: έχοντας ήδη στο ενεργητικό τους τα albums Heavy Metal Maniacs (2011) και το ομόνυμο ERASE (2014) κατευθήνουν το κοινό στις στακάτες και οξύς, πρώιμες, metal ρίζες των 80΄ς ,... προσαρμόζοντας όμως τον ήχο τους στο σήμερα αποδικνείουν, με σθένος, την κλασσική τους σκλήρη ταυτότητα.

Μέλη: Γιώργος ‘Inner voice’ Σταυρόπουλος (φωνητικά), Νεκτάριος Μαρκαντώνης (κιθάρα), Λευτέρης Κόντος (κιθάρα), Κώστας Χριστοδούλου (τύμπανα).

VALOR: Σχηματίστηκαν το 2002,το 2008 κυκλοφορούν το album Destiny’s Path, το 2013 συνεχίζουν με το Yonder Answer ενώ φέτος, αρχές Μαρτίου, έθεσαν σε κυκλοφορία,σε limited release, το 7’ single ,The Crown And The King με b side τη διασκευή, του κλασσικού τραγουδιου, The King των Accept, το δικό τους Metal είναι ξεκάθαρο... μελωδικό epic!

Μέλη: Βαγγέλης Κρούσκας (φωνητικά), Χρήστος Ρεμούνδος (μπάσο), Σπύρος Σολδάτος (κιθάρα),Βασίλης Κουρκούτας (κιθάρα), Θανάσης Λόις (keyboards), θοδωρής Ανδρίτσος (τύμπανα).

WISDOM: Metal, metal … Heavy Metal!!! Αυτό το μότο-σύνθημα συνοδεύει το συγκρότημα που ξεκίνησε το 1989..., το 1993 κυκλοφορούν το demo, Prophesy & Wild Side Of Angels ενώ το πρώτο τους album, Raindream συνοδέυεται από συναυλίες που φθάνουν μέχρι και την γείτονα Ιταλία, το 2001 όμως θάβουν τα <όπλα> για σχεδόν μία δεκαετία, μέχρι το 2011 όπου και επανασυνδέονται, δίνοντας συνέχεια στό όνειρο, πιό δρυμοίς και metal… από ποτέ!

Μέλη: Γιώργος Θωμαίδης (φωνητικά), Μάκης Παγουλάτος (μπάσο), Κώστας Πελέκης (τύμπανα), Βασίλης ‘Kill’ Κιλάκος (κιθάρα).

CRUSH: Με ρίζες πίσω στα 1979, ως Underpower, οι αρχηγοί του εγχώριου Power-Epic Metal, επίσημα πήραν το ονομά τους το 1982. Έκτοτε, με μικρά διαστήματα σιωπής, όπως αρμόζει στους, ανά την αιωνιότητα φιλοσόφους, σπέρνουν το δικό τους metal! Καρπός σίγουρα το διαχρονικό πία album, Kingdom Of The Kings και πυξίδα-οδηγός για το μέλλον των ίδιων αλλά και του μουσικού ιδιώματος, που ευλαβικά χρόνια υπηρετούν, το αναμενώμενο, νεό τους, album, Edition Of Darkness…Αυτή την ιστορία απλά...δεν τη χάνεις!!!

Μέλη: Παναγιώτης Κωνσταντινίδης (φωνητικά), Παντελής Ροδοστόγλου (κιθάρα), Άκης Ζερβός (μπάσο), Κώστας Βογιατζόγλου (τύμπανα).
  • SHARE
  • TWEET