The Majesties, The Family Idiot, The Rebel Club

Θεσσαλονίκη @ Ζωντανή Μαύρη Τρύπα

The Majesties, The Family Idiot, The Rebel Club Θεσσαλονίκη @ Ζωντανή Μαύρη Τρύπα
Συγκροτήματα The Majesties, The Family Idiot, The Rebel Club
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Ζωντανή Μαύρη Τρύπα
Διεύθυνση Βαΐου 5, Λαδάδικα
Τηλέφωνο 2310-510081
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

Indie/alternative/post ρυθμοί και μελωδίες  σε μία μοναδική συνάντηση. Οι The Majesties και οι The Family Idiot μοιράζονται τη διάθεση, την ενέργεια και τη μουσική τους στην ξεχωριστή αυτή βραδιά.

Support act: The Rebel Club

Doors open: 9:00pm
Show starts: 10:00pm

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

The Majesties
Οι “The Majesties” δημιουργήθηκαν την άνοιξη του 2012 και ξεκίνησαν να παίζουν, με την επιθυμία να δημιουργήσουν κάτι δικό τους. Τα τελευταία δύο χρόνια έχουν κάνει εμφανίσεις σε σκηνές  της Θεσσαλονίκης και στην πορεία τους αυτή έχουν συνεργαστεί με αρκετά συγκροτήματα της πόλης.

Το σχήμα, έχοντας indie-rock και alternative προσανατολισμό και επιρροές από σχετικά σύγχρονα ακούσματα, 2 χρόνια μετά, είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν το πρώτο ολοκληρωμένο δείγμα δουλειάς τους, ένα EP με τέσσερα καινούρια τραγούδια.

Την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015, παρέα με τους The Family Idiot και τους The Rebel Club, οι The Majesties θα παρουσιάσουν το EP τους και πιο πρόσφατα δείγματα δουλειάς τους.

Οι Majesties είναι οι:
Καραντάνης Νίκος – Φωνητικά, Κιθάρα
Καραολανίδης Αλέξανδρος – Κιθάρα
Κόντος Κωνσταντίνος – Τύμπανα, Φωνητικά
Χαρατζίδης Ανδρέας - Μπάσσο

Περισσότερες πληροφορίες για τους The Majesties, στην επίσημη ιστοσελίδα:
www.themajesties.gr

Μπορείτε να ακούσετε το EP των Majesties δωρεάν στους παρακάτω συνδέσμους:
Spotify: http://open.spotify.com/album/67VdiRKdro1B4VPSuZLXuB    
YouTube: https://www.youtube.com/playlist?list=PLfjjlr2k37fqL6CH8jFj41QecfUXgygxj
Soundcloud: https://soundcloud.com/themajesties/sets/the-majesties-ep
Rdio: http://www.rdio.com/artist/The_Majesties/album/The_Majesties_EP/

The Family Idiot
Με όνομα δανεισμένο από τον  Sartre, και με  τις ρίζες τους να  βρίσκονται  στο 2000  την εποχή που ήταν φοιτητές οι The Family Idiot από το 2012 εξερευνούν νέες  κατευθύνσεις, , όπου  ήχοι και  βιώματα  αποκτούν δομή,  αρχή και τέλος ! Τοποθετούν στο αόρατο τους blender, rock, indie, post, punκ, disco, βιβλία, ταινίες, εικόνες, συναισθήματα, και ανακατεύουν !  Ξεκινούν σειρά εμφανίσεων και μοιράζουν  το demo EP τους. Το κομμάτι  ‘Dancer’, θα βρεθεί κάποια στιγμή στα πρωτοεμφανιζόμενα του site  ΝΜΕ και θα κάνει ένα ταξιδάκι  web δημοσιότητας ( των δευτερολέπτων που όλοι δικαιούνται σύμφωνα με το θείο Andy ) και θα διασκευαστεί από τους Γερμανούς Noise Tales. Στις 11/03 στην Μαύρη Τρύπα θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους εμφάνιση για το 2015 στην Θεσσαλονίκη παρουσιάζοντας αποκλειστικά δικό τους υλικό από το πρόσφατο EP τους ‘1903’ , παλιότερα αλλά και νεότερα κομμάτια.

Η μπάντα αποτελείται από :
Βασίλης Π. – Φωνή, κιθάρα
Χρήστος Π.- Τύμπανα
Νίκος Β. – Μπάσο, φωνή
Μάικ Α.- Κιθάρα
 
Μπορείτε να ακούσετε και να κατεβάσετε δωρεάν το EP ‘1903’  στο
https://thefamilyidiot.bandcamp.com/

The Family Idiot links :
https://www.facebook.com/TheFamilyIdiot
https://soundcloud.com/thefamilyidiot
http://www.last.fm/music/The+Family+Idiot

The Rebel Club
Oι “The Rebel Club” είναι ένα καινούργιο, τετραμελές σχήμα, που δημιουργήθηκε στη Βέροια. Αποτελείται από τον Γιώργο Γεώργιου στα τύμπανα, ο οποίος έπαιξε με διάφορα σχήματα κατά καιρούς και υπήρξε για αρκετό καιρό ντράμερ του σχήματος Μαύρη Μαγιονέζα από την Θεσσαλονίκη. Τον Αργύρη Ντέλια στην ρυθμική κιθάρα και τα φωνητικά, πρώην μέλος του punk συγκροτήματος Βαβούρα. Ο Γιώργος Γιαννόπουλος στη κιθάρα και την φωνή και ο Γιώργος Τρανουλίδης στο μπάσο έρχονται από ένα βραχύβιο Rock n’ Roll τρίο της πόλης, τους Funhouse.

Το τετραμελές σχήμα μέχρι στιγμής παίζει διασκευές ,και προσπαθεί να εκφραστεί από όλη την γκάμα των μουσικών επιρροών τους, όπως είναι η blues, country, punk-rock, rockabilly, κλασικοί τραγουδοποιοί και γενικά όλο το φάσμα του κλασικού αλλά και πιο σύγχρονου Rock n’ Roll, καθώς και τις επιρροές που ο καθένας ξεχωριστά φέρνει στο σχήμα.
  • SHARE
  • TWEET