Massroom, Liarbirds, Voyage Limpid Sound, Ladydust

Αθήνα @ Μύγα

Συγκροτήματα Massroom, Liarbirds, Voyage Limpid Sound, Ladydust
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Μύγα
Διεύθυνση Αισώπου & Μίκωνος 13, Ψυρρή
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου
Ώρα έναρξης
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής
ΤΡΙΤΗ 5/01
MASSROOM / LIARBIRDS / VOYAGE LIMPID SOUND
AFTER SHOW DJ SET BY LADYDUST
Οι MASSROOM ξεκίνησανε την Άνοιξη του 2009 ως ένα project 4 φίλων από την Αθήνα, που μέσα από αυτό θέλανε να δώσουμε πνοή στις ιδέες μας. Αποφασίσανε να επεξεργαστούνε κάτι νέο, μια αντανάκλαση της καθημερινής αστικής ζωής και των διαθέσεων των ανθρώπων της πόλης. Προσπαθούνε να μεταφέρουνε τον αγνό ενθουσιασμό τους και την ωμή ενέργεια τους στην τρέχουσα ροκ σκηνή. Αυτό αποτελεί και την μουσική τους “δέσμευση”. Η μπάντα αποτελείται από τον Alexis Basman: Vocals/Guitars, Ilias Vafeiadis: Synth/Piano, Cris Taco: Bass και George Stasinopoulos: Drums.”
Oι Liarbirds ειναι ετοιμοι να κυκλοφορησουν το πρωτο τους αλμπουμ (Hat Trick) με την πεποίθηση πως οι εξυπνες ποπ μελωδιες μεσα απο το πρισμα του ροκ ν ρολ δυσκολα θα αφησουν καποιον αδιαφορο. Μετα απο 2 Ε.Ρ. και αρκετες συναυλιες στην πλατη, ετοιμαζουν πλεον πολλα για το 2010! Για περισσοτερα, επισκεφτειτε www.myspace.com/liarbirds .
Οι «The Voyage Limpid Sound» είναι η με μορφή τραγουδιών βαλβίδα εκτόνωσης των συμπλεγματογόνων εμπειριών του Σέργιου Βούδρη. Φτιαχτήκανε τον Οκτώβριο του 1980 και για πολλά χρόνια λειτούργησαν μέσω των σπιτικών ηχογραφήσεων. Ως ανοιχτό μουσικό συγκρότημα μπορεί να απαρτίζονται από ένα εώς εκατό άτομα, με μέσο όρο τα δεκαπέντε. Προς το παρόν παίζουν ποπ και ροκ στα αγγλικά.
www.myspace.com/thevoyagelimpidsound
Η  Ladydust, εχει μεχρι στιγμης εμφανιστει ως guest dj σε σε σχεδον ολη την Ελλαδα,(βλεπε:www.myspace.com/ladystar23 & www.ladydust.com)αλλα και στην Αθηνα,σε παρα πολλα σποτς.Ως resident,υπηρξε προ πενταετιας,στα Hard Rock cafe,(Συνταγμα),& Booze Cooperativa.
Επισης εχει εμφανιστει σε festivals όπως τα:Greek alternative day’ (Θεατρο Πετρας/2009), 4 Living Thursdays festival,(Ιωαννινα)Vinyl stores festival(Τεχνόπολις-Γκάζι 2007),Anorak Team Festival (Καβαλα),Earthdance(ακτή του ήλιου-Βάρκιζα 2007),Schoolwave festival(Τεχνόπολις-Γκάζι  2006),ενω τελος,φιλοξενει τις ραδιοφωνικες της εκπομπες στην συχνοτητα του 105,5(στο κοκκινο),καθε Παρασκευη βραδυ,22:30 -00:00,οι οποιες ονομαζονται:’Πλανητης Ladydust’.
www.ladydust.com
www.facebook.com/marina.tsigonakiladydust
www.myspace.com/ladystar23
www.flickr.com/photos/marinatsigonaki
http://www.ordino.gr/actor_detail.asp?id=11115
http://twitter.com/Ladydust
http://stokokkino.gr/ekpompes/planet-ladydust (Fridays 22:30-00:00 at:105,5 fm)
  • SHARE
  • TWEET