Rocking Raccoon - Κερνάει Θανατάκι

Από τον Ιάσονα Τσιμπλάκο, 28/01/2013 @ 13:28
Αποψάρα 71

Sup.

Ας μιλήσουμε για τον θάνατο. Και τρομπόνια. Ας μιλήσουμε λιγάκι για τον θάνατο και τα τρομπόνια. Δείξε μου κάποιον που υποστηρίζει πως δεν έχει σκεφτεί ποτέ του τον θάνατο και εγώ θα σου δείξω έναν ψεύτη. Δείξε μου κάποιον που πιστεύει με πάθος πως το να τοποθετήσεις ένα ηχοσύστημα μέσα σε ένα φέρετρο είναι μία επιχειρηματική ιδέα με μέλλον και θα σου δείξω τον Fredrik Hjelmquist.

Fredrik Hjelmquist

Με μεγάλη μου περηφάνια λοιπόν σας παρουσιάζω το CataCombo Soundsystem, ιδέα τόσο ηλίθια που ούτε άνιμε δεν γίνεται. Πώς λειτουργεί; Θα σου πω. Πες λοιπόν πως και εσύ είσαι σαν τον Φρέντρικ, «a Christian audiophile», και η μόνη σου μετα θάνατον επιθυμία είναι να πάρεις την αγάπη σου για τη μουσική μαζί σου... τι κάνεις; Η αλήθεια είναι πως στην κατάσταση σου, μάλλον όχι και πολλά, αλλά η εταιρεία του Φρέντρικ ονόματι Pause, φρόντισε για σένα. Το πακέτο λοιπόν του CataCombo σού προσφέρει τρία εξαιρετικά προϊόντα. Πρώτα λοιπόν έχουμε το CataPlay μια εφαρμογή βασισμένη στη μουσική βιβλιοθήκη του Spotify που σου επιτρέπει να φτιάξεις πλέηλιστ της επιλογής σου, όλα αυτά σε ένα ωραιότατο μαύρο και μωβ φόντο. Δε θα ξαναεξηγήσω τι είναι το Spotify, βγές από τη σπηλιά σου. Αφού λοιπόν δημιουργήσεις τη πλέηλιστ σου, περνάμε στο CataTomb. Αυτός είναι ο σέρβερ που θα βάλεις στο σαλόνι σου και επικοινωνεί κατευθείαν με το CataPlay αλλά και βεβαίως με το CataCoffin, το οποίο θα αναλύσουμε στη συνέχεια. Η 7-ιντση οθόνη του CataTomb σου δείχνει ανά πάσα στιγμή τι κομμάτι παίζει στο CataCoffin και ο 2.5 GHz -αναβαθμιζόμενος- επεξεργαστής του τού δίνει δικαίωμα να τρέξει προγράμματα, όπως π.χ. μία εφαρμογή του Twitter όπου μπορείς να στέλνεις tweets από τη μετα θάνατον ζωή σου τι ακούς εκείνη την ώρα. Το CataTomb λοιπόν επικοινωνεί ιντερνετικώς με το CataCoffin, αφού και τα δύο είναι εξοπλισμένα με 4G, το οποίο δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα pimped-out φέρετρο. Σύμφωνα λοιπόν με την εταιρεία, ιδού οι προδιαγραφές του CataCoffin:

  • Two-way front speakers
  • 4-inch midbass drivers
  • Wide range tweeter with external cooling
  • 8-inch sub bass element
  • Custom built 2.1 amplifier
  • T-class stereo amplifier
  • Tripath Class-T Digital Power Processing™ Technology
  • SP Output R+L (4 ohm): 2x15W
  • Output (8 Ohm): 2x10W
  • Sub bass amplifier 50W RMS with SP output 80/120W
  • Frequency range: 22Hz-20kHz
  • Signal/noise ratio: >98dB signal
  • Acoustic absorption factor αp= 0,65-0,95

Τα μισά δεν έχω ιδέα τι είναι, αλλά ψαρωτικό νονδελεςς. Έχουμε λοιπόν ένα κοφίνι, με καλύτερο ηχοσύστημα από το στερεοφωνικό μου, το οποίο συνδέεται με μια οθόνη στο σπίτι σου και σου λέει τι παίζει εκείνη την ώρα στα λείψανα του αγαπημένου σου ανθρώπου. Πιο μακάβριο θα μπορούσε να γίνει μονάχα με webcam. Έχεις ακόμα τη δυνατότητα να μοιράζεις την εν λόγω πλέηλιστ με άλλα αγαπημένα πρόσωπα οι οποίοι μπορούν να κάνουν τις δικές τους προσθήκες στο τι θα ακούει ο αποθανών τα οποία μετά θα εμφάνιζονται πάνω από το τζάκι, εκεί που έχεις βάλει το CataTomb. Δεν έχω κάτι άλλοι να προσθέσω. Καμιά φορά δεν υπάρχουν λόγια. Μπορείτε να δείτε το επίσημο διαφημιστικό σποτ όμως παρακάτω:



Κάποιες φορές προσπαθώ, προσπαθώ και δεν βγαίνει τίποτα. Οπότε τα παρατάω, αν και είχα τόσο υλικό για τρομπόνια. Κρίμα. Σ' αυτό το σημείο να πω πως οι συμμετοχές αυτή την πρώτη εβδομάδα που μοιράζουμε σιντί ήταν τουλάχιστον απογοητευτικές, αλλά υποθέτω όλα θέλουν τον χρόνο τους μέχρι να πάρουν κανονικά μπρος (και όχι ότι κανείς δε δίνει ένα σκατό), αλλά όπως και να 'χει είχαμε νικητή και το ξέρει και θα παραλάβει με το καλό το δωράκι του. Και τι έκανε; Τϊποτα. Πόσταρε αυτό.



Μπράβο, είσαι ο καλύτερος, αν και απ' ότι κατάλαβα δεν πληροίς καμία από τις τρεις προδιαγραφές. Δεν μπορώ ούτε τους κανόνες που έθεσα ο ίδιος να τηρήσω.

Τέλοσπαντων, συνεχίζετε (;) και ποστάρετε στο φέσημπουκ υλικό (news item θέλω βρε παιδί μου να πούμε) που να μπορεί να ενταχθεί στις κειμενάρες και (φωνή Μίλτου Μακρίδη) μπορεί να είσαι εσύ ο επόμενος τυχερός που θα κερδίσει ένα φοβερό δώρο προσφοράς από τα αδέρφια Γουώρνερ και Κατσάμπα.

Αυτά.

Σας αφήνω λοιπόν με την SHE-MAN της εβομάδας. Τρομάχτικη φιγούρα καθώς φαίνεται να έχουμε να κάνουμε με μια γριά σε σώμα κοριτσιού, και επειδή κρατώ τις επιφυλάξεις μην έχει όντως κάποιο πρόβλημα και δεν έχω ιδιαίτερη όρεξη να 'μαι μέγιστος αρχίδας αυτή την εβδομάδα, καμαρώνουμε το ταλεντάκι της, γιατί αυτό που κάνει είναι εξαιρετικά δύσκολο. Επίσης εκτιμάμε τον σουρεαλίσμο όλου του συνόλου. Το φόρεμα, τις μπανάνες, τις άριες.



Until next time,
-godspeed

I.T. The Rocking Raccoon
ps,

  • SHARE
  • TWEET