Νέα video από Whitesnake, Kansas, Heilung και Cro-Mags

Lyric video από Whitesnake και Cro-Mags, video clip από Kansas και Heilung

23/04/2020 @ 23:40

Οι Whitesnake εγκαινιάζουν την τριλογία "Red, White And Blues" με το "The Rock Album" που αντιστοιχεί στο λευκό και βγαίνει στην αγορά στις 19 Ιουνίου. Θα ακολουθήσουν το κόκκινο "Love Songs" και το γαλάζιο "The Blues Album".

Σε αυτές τις τρεις συλλογές, το συγκρότημα του David Coverdale επαναπροσεγγίζει παλαιότερα τραγούδια, με εξαίρεση το προηγουμένως ακυκλοφόρητο "Always The Same" από τα sessions του περσινού "Flesh & Blood".

Μετά την ανακοίνωση του νέου τους άλμπουμ "The Absence Οf Presence" και το teaser για το πρώτο single "Throwing Mountains", οι Kansas έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip του εν λόγω κομματιού.

Το nordic folk σχήμα των Heilung συνεχίζει την προώθηση του εξαιρετικού, περσινού άλμπουμ "Futha" με την διάθεση ενός καλογυρισμένου video clip για το τραγούδι "Norupo".

Σε συνέχεια του περσινού EP "Don’t Give In", γεγονός είναι το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ των Cro-Mags μετά από 20 χρόνια. Το "In Τhe Beginning" θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιουνίου, με πρώτο single το "The Final Test".

  • SHARE
  • TWEET