Acoustic shows στο Texas club: Danny Cavanagh, Hannibal και WEB

30/12/2006 @ 07:48
Πόσες φορές έχουμε πάει σε μία συναυλία και ενώ περάσαμε τέλεια, θα θέλαμε το αγαπημένο μας συγκρότημα να ήταν πιο άμεσο και προσβάσιμο στον κόσμο; Η απάντηση είναι σίγουρα πολλές... Πόσα συγκροτήματα έχουν επιλέξει τη λύση ακουστικών συναυλιών προκειμένου να έρθουν πιο κοντά στους οπαδούς τους και να παρουσιάσουν μία άλλη εικόνα των τραγουδιών τους; Η απάντηση και εδώ είναι σίγουρα... πολλά!

Το Texas Club, σε μία ακόμη προσπάθεια προβολής της ελληνικής heavy metal και hard rock σκηνής, καθιερώνει από αυτό τον Ιανουάριο μία σειρά ακουστικών shows, που πιστεύουμε ότι θα δώσουν ένα άλλο, διαφορετικό χρώμα στο υπάρχον συναυλιακό τοπίο. Στόχος μας είναι να φέρουμε πιο κοντά τα συγκροτήματα στον κόσμο, αλλά και ο κόσμος να γνωρίσει καλύτερα τα ελληνικά groups. Τα acoustic shows θα γίνονται κυρίως Δευτέρα και η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Αυτή είναι μόνο η αρχή!

Σύντομα, ελπίζουμε να απολαύσουμε και καλλιτέχνες από το εξωτερικό που θα θέλουν να παρουσιάσουν ανάλογα shows. Ξεκινάμε μάλιστα με τον Danny Cavanagh των Anathema, ο οποίος θα παρουσίασει ένα special acoustic show για όλους μας. Όπως είναι κατανοητό, για τα acoustic shows των ξένων καλλιτεχνών απαιτούνται ορισμένα λειτουργικά έξοδα, γι' αυτό το λόγο θα υπάρχει και ένα συμβολικό εισιτήριο κατά την είσοδο σας στο Texas Club.

Πρόγραμμα Ιανουαρίου:

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου: Danny Cavanagh (Anathema)
Ώρα έναρξης: 21:30, Τιμή Εισιτηρίου: 10 Ευρώ.

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου: Hannibal
Ώρα Έναρξης: 22:00, Είσοδος Ελεύθερη.

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου: WEB
Ώρα Έναρξης: 22:00, Είσοδος Ελεύθερη.

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET