Όταν ο Lars Ulrich βοήθησε τον Matt Sorum να γίνει ντράμερ των Guns N' Roses

O μουσικός αποκάλυψε την ιστορία με αφορμή τα πρόσφατα γενέθλια του Ulrich

29/12/2020 @ 10:54

O Matt Sorum, με ανάρτησή του στο Instagram, ευχήθηκε, το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου, στον Lars Ulrich με αφορμή τα 57α γενέθλιά του αποκαλύπτοντας πως ο ιθύνων νους των Metallica ήταν αυτός που τον βοήθησε να γίνει μέλος των Guns N' Roses.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του, ο Sorum δήλωσε πως «ο Lars ήταν πάντα εκεί ως φίλος»:

«Χρόνια πολλά στον εδώ και 31 χρόνια φίλο μου Lars Ulrich! Είχαμε γνωριστεί όταν οι The Cult περιόδευαν μαζί με τους Metallica στην περιοδεία για το "...And Justice For All", και περάσαμε πολλές νύχτες ζώντας το όνειρο του rock 'n' roll. Οι The Cult συμμετείχαν για έξι μήνες σε αυτή την περιοδεία με τις περιπέτειες μας, αδιανόητες, να τις θυμάμαι έως και σήμερα.

Έπειτα από την περιοδεία μείναμε σε επαφή με τον Lars, ο οποίος ήταν αυτός που έδωσε στον Slash το τηλέφωνό μου ώστε να μπω στους Guns N' Roses. Φυσικά, η επική περιοδεία των Metallica και Guns N' Roses ήταν θρυλική επίσης. Πέραν των καλλιτεχνικών του επιτυχιών, ο Lars ήταν πάντα εκεί για μένα ως φίλος».

Ο Sorum έγινε μέλος των The Cult το 1989 και συγκεκριμένα στην περιοδεία για την προώθηση του τέταρτου δίσκου της μπάντας, "Sonic Temple". Έπειτα αντικατέστησε τον Steven Adler στους Guns N' Roses, με τους οποίους ηχογράφησε τα δύο θρυλικά "Use Your Illusion" καθώς και το "The Spaghetti Incident" (1994), ενώ έπειτα ακολούθησε τους Slash και Duff McKagan στο supergroup των Velvet Revolver.

Η αυτοβιογραφία του, "Double Talkin' Jive: True Rock 'N' Roll Stories From The Drummer Of Guns N' Roses, The Cult, And Velvet Revolver", αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2021.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt Sorum (@mattsorum)

  • SHARE
  • TWEET