Wendy Dio: «Υπάρχουν τουλάχιστον τρία αδημοσίευτα τραγούδια του Ronnie»

Η χήρα και μάνατζερ του Ronnie James Dio επιβεβαιώνει την ύπαρξη ακυκλοφόρητου υλικού

29/09/2017 @ 19:16

Η Wendy Dio, χήρα και επί μακρά σειρά ετών μάνατζερ του Ronnie James Dio, επιβεβαίωσε ότι «υπάρχουν το λιγότερο τρία» προηγουμένως αδημοσίευτα τραγούδια του θρυλικού heavy metal τραγουδιστή που αργά ή γρήγορα θα δοθούν στο κοινό.

Ο Ronnie James Dio, γνωστός για την δουλειά του με τους Black Sabbath, τους Rainbow και τους Dio, πέθανε από καρκίνο του στομάχου τον Μάιο του 2010. Ήταν 67 ετών.

Σε μια ολοκαίνουρια συνέντευξή της στο "Talking Metal", η Wendy δήλωσε: «Νομίζω πως υπάρχουν τουλάχιστον τρία αδημοσίευτα τραγούδια, ίσως και πέντε – ημιτελή, αλλά τραγούδια με στίχους που τους τραγουδάει ο Ronnie. Και, φυσικά, τα παίζει το συγκρότημα [Dio]. Μερικά είναι μισοτελειωμένα, άλλα είναι απλά ιδέες και διάφορα. Πρέπει να κοιτάξω, πραγματικά».

«Δεν βρήκα ποτέ τον χρόνο ή την θέληση να ξαναμπώ σε εκείνο το μέρος της ζωής του, αλλά όντως έχω στην διάθεσή μου όλους τους υπολογιστές και είναι πιστεύω ώρα – έχουν περάσει πια επτάμισι χρόνια, οπότε πιστεύω πως θα μπορέσω πλέον να ψάξω χωρίς να καταρρακωθώ».

  • SHARE
  • TWEET