Αυτό είναι το τελικό line-up του Up Τhe Ηammers Festival XVIII

Τελευταία προσθήκη οι Αμερικανοί Eternal Champion

09/09/2023 @ 15:18

Οριστικοποιήθηκε το line-up του Up Τhe Ηammers Festival XVIII με τελευταία προσθήκη τους Αμερικανούς Eternal Champion που είχαν εντυπωσιάσει το 2019 και τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Το φεστιβάλ επιστρέφει σε ημερομηνίες Μαρτίου και πιο συγκεκριμένα, πρόκειται να λάβει χώρα το διήμερο 8 και 9 Μαρτίου στο Gagarin 205, με το Warm Up Show να διεξάγεται την Πέμπτη 7 Μαρτίου στο An Club.

Επικεφαλής θα είναι οι Cirith Ungol, στην θριαμβευτική τους επιστροφή στο Gagarin, μετά την μνημειώδη εμφάνιση του 2017.

Οι Jack Starr's Burning Starr θα περιλαμβάνουν στο σετ τους τραγούδια από τα δύο πρώτα άλμπουμ των Virgin Steele, ενώ οι Astronomica του Wade Black που θα παρουσιάσουν τραγούδια των Crimson Glory.

Το line-up του βασικού διημέρου συμπληρώνουν οι Visigoth στην πολυαναμενόμενη πρώτη τους εμφάνιση στην χώρα μας, οι Βέλγοι speed metallers Evil Invaders, οι περίφημοι Sumerlands, οι Γερμανοί βετεράνοι Sacred Steel, οι Βρετανοί Phantom Spell, οι Αμερικανοί S.K.I., οι Καλιφορνέζοι epic doom metallers Stygian Crown, οι Δανοί Steel Inferno, οι Γερμανοί epic metallers Crom και οι Coven Japan από το Τόκυο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι S.K.I. θα παρουσιάσουν ολόκληρο το "Ascend From The Cauldron" του 1988, ντεμπούτο και μοναδικό άλμπουμ full-length των Αμερικανών Deadly Blessing.

Επικεφαλής του Warm Up Show θα είναι οι Night Demon και δεύτερο όνομα οι Sentry που αποτελούν την φυσική συνέχεια των Manilla Road και έχουν δώσει εξαιρετικά δείγματα γραφής.

Στο An Club θα εμφανιστούν ακόμη οι Ιταλοί Witchhunter, οι Πορτογάλοι Dolmen Gate, οι Γερμανοί Lynx και οι Saturday Night Satan από την Αθήνα.

Τα εισιτήρια προπωλούνται μέσω του No Remorse Records και του Ticket Services, προς 25 Ευρώ για το Warm Up Show και 95 Ευρώ για το βασικό διήμερο.

Ενημερωθείτε εδώ για όλες τις συναυλίες στην Ελλάδα.

  • SHARE
  • TWEET