Νέος δίσκος από τους Ghost στις αρχές του 2018

Ο αρχηγός της μπάντας αποκαλύπτει

17/09/2017 @ 14:12

Ο αρχηγός και ιδρυτής των Ghost, Tobias Forge, γνωστός και ως Papa Emeritus, αποκαλύπτει πως πέρασε τις τελευταίες εβδομάδες δουλεύοντας πάνω στο πολυαναμενόμενο τέταρτο άλμπουμ της μπάντας ώστε να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018.

«Είμαστε στο στούντιο εδώ και περίπου ένα μήνα τώρα», δήλωσε ο Forge μετά την βράβευσή του με το Βραβείο "Metal Anthem" από την γερμανική έκδοση του Metal Hammer, το βράδυ της Παρασκευής (15 Σεπτεμβρίου), στην τελετή που έλαβε χώρα στο Βερολίνο.

«Στο τέλος του χρόνου, αν όλα πάνε κατ’ ευχή – χτυπάω ξύλο!- θα έχουμε ένα νέο δίσκο, όχι σε κυκλοφορία, αλλά ηχογραφημένο και έτοιμο. Και ευελπιστώ ότι αυτό θα σημαίνει νέο δίσκο στα ράφια τον Απρίλιο – πιθανώς.»

Ο Forge πρόσφατα έκανε πρόσφατα δηλώσεις πως ακόμη και στις ηχογραφήσεις του τέταρτου άλμπουμ των Ghost σκέφτεται ήδη το επόμενο και έδωσε κάποια hint για την θεματολογία στην οποία θα κινείται στιχουργικά η νέα κυκλοφορία:

«Κρατώντας στο μυαλό ότι ο προηγούμενος δίσκος μας είχε να κάνει με την απουσία του Θεού ή την απουσία θεοτήτων, αυτός ο καινούριος πρόκειται να αφορά στην επιστροφή του Θεού. Στην οργή του Θεού, οπότε θα είναι κάπως πιο βιβλικός, πιο σκοτεινός, λιγάκι πιο κοντά στην Αποκάλυψη, νομίζω».

  • SHARE
  • TWEET