Tobias Forge: «Από τότε που με θυμάμαι ήθελα να γίνω ηθοποιός…»

O "Papa", o "Cardinal" κα οι κινηματογραφικές εμμονές του frontman των Ghost

19/09/2018 @ 13:19

Σε τελευταία του συνέντευξη ο ηγέτης των Ghost, Tobias Forge, μίλησε για την "Papa" περσόνα που έχει δημιουργήσει αλλά και τον κρυφό του πόθο, αυτόν της ηθοποιίας.

«Ο Papa είναι μια μίξη του Δράκουλα και του επιθεωρητή Κλουζώ. Μια δυνατή, γοητευτική αλλά και συνάμα αξιοθρήνητη προσωπικότητα που περισσότερο γαυγίζει παρά δαγκώνει. Ο Papa αλλά και ο Cardinal έχουν διαφορετικές επιρροές. Δεν είναι και τόσο του …heavy metal όσο είμαι εγώ. Νομίζω πως προσεγγίζουν περισσότερο το κλασικό ρεπερτόριο (γέλια)».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν έχει σκεφτεί να γίνει ηθοποιός, ο Forge αποκρίνεται:

«Από τότε που με θυμάμαι ήθελα να γίνω ηθοποιός. Πάντα με ενδιέφερε το σινεμά και και η ιδέα της δουλειάς στον συγκεκριμένο χώρο. Αν είχα τον χρόνο, τα χρήματα και την δυνατότητα θα ασχολιόμουν με την κινηματογράφηση. Θα δημιουργούσα, σίγουρα, και διάφορους ρόλους για τον εαυτό μου. Το γεγονός πως πολλοί ηθοποιοί έγιναν σπουδαίοι σε μεγαλύτερη ηλικία μου δίνει ένα έξτρα κίνητρο. Δεν είναι λίγες οι φορές που παρακολουθώ μια ταινία ή μια σειρά και σκέφτομαι πως θα μπορούσα και εγώ να αποδώσω αυτόν τον ρόλο. Συνήθως μου αρέσουν οι losers, κωμικοί χαρακτήρες. Δεν βρίσκω ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε μυώδης ήρωες που συνήθως έχουν τον ρόλο του νικητή».

  • SHARE
  • TWEET