Σε streaming το νέο album των Flaming Lips / Ακούστε το ταυτόχρονα με το "Dark Side Of Τhe Moon"

Το "Flaming Side Of The Moon" δημιουργήθηκε για να ακούγεται μαζί με τον κλασικό δίσκο των Pink Floyd

31/03/2014 @ 20:09
Οι Flaming Lips ανακοίνωσαν αιφνιδιαστικά εχθές μέσω δελτίο τύπου πως κυκλοφορούν ολοκαίνουριο άλμπουμ, το οποίο δημιουργήθηκε εξαρχής ώστε να ακούγεται ταυτόχρονα με τον "Dark Side Of Τhe Moon" των Pink Floyd.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Καθώς είναι σχεδιασμένο ως ένα «κομμάτι-αντικατοπρισμός» του αρχικού άλμπουμ από το 1973, οι ακροατές καλούνται να ακούσουν το νέο άλμπουμ των Lips, ακούγοντας ταυτόχρονα το "Dark Side Of The Moon". Το "Flaming Side Οf The Moon" είναι επίσης προσεκτικά κατασκευασμένο ώστε να συγχρονίζεται τέλεια με την ταινία του 1939, "Ο Μάγος Του Οζ" (σ.σ.: φημολογείται πως οι Pink Floyd δημιούργησαν το "Dark Side Of Τhe Moon" ως soundtrack της ταινίας "Ο Μάγος Του Οζ"). Για ιδανικές συνθήκες ακρόασης, οι οπαδοί ενθαρρύνονται να αναζητήσουν την αρχική τετραφωνική μίξη του Alan Parsons για το "Dark Side Of The Moon", θα «δουλέψει» όμως με οποιαδήποτε μορφή του άλμπουμ.»

Το "Flaming Side Οf The Moon" προσφέρεται για ακρόαση στην ολότητά του μέσω του SoundCloud, ενώ διατίθεται επίσης σε ψηφιακή μορφή. 100 αντίτυπα βινυλίου πρόκειται να διατεθούν σε φίλους και συγγενείς του συγκροτήματος.

Οι Flaming Lips έχουν ήδη κυκλοφορήσει από το 2009 μια δική τους εκδοχή για τον κλασικό δίσκο των Pink Floyd με τίτλο "The Flaming Lips And Stardeath And White Dwarfs With Henry Rollins And Peaches Doing The Dark Side Of The Moon", ενώ ετοιμάζουν αυτόν τον καιρό μία tribute εκδοχή στο "St. Pepper's Lonely Hearts Club Band" των Beatles.

  • SHARE
  • TWEET