Οι Gathering ηχογραφούν νέο δίσκο

Θα είναι ο πρώτος τους μετά το 2013 και κατά πάσα πιθανότητα τα φωνητικά θα γράψει η Silje Wergeland

23/02/2021 @ 00:22

Ο ντράμερ των Gathering, Hans Rutten, επιβεβαίωσε ότι το συγκρότημα δουλεύει πάνω στον διάδοχο του "Afterwords" και θα είναι ο πρώτος δίσκος της ολλανδικής μπάντας μετά από σχεδόν 10 χρόνια.

«Έχουμε ηχογραφήσει αρκετό υλικό. Αποφασίσαμε να δουλέψουμε με τον παραγωγό Attie Bauw. Δούλεψε πάνω στο "Home" και το "How To Measure Planet?". Με το υλικό που είχαμε θεωρήσαμε πως θα ήταν καλό να έχουμε έναν παραγωγό, να μην κάνουμε τα πάντα μόνοι μας, αλλά αυτή τη φορά να χρησιμοποιήσουμε τη μαγεία του Attie» δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Ολλανδός μουσικός. «Γράψαμε σχεδόν τα πάντα. Μας μένουν τα φωνητικά και μερικά πράγματα ακόμα, οπότε δεν έχουμε τελειώσει».

Σχετικά με το αν θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 ο νέος δίσκος, ο Hans δήλωσε: «Ο ιός ακόμα βρίσκεται εδώ - όλοι το ξέρουν - αλλά θέλουμε πολύ να τον κυκλοφορήσουμε μέσα στο καλοκαίρι. Θέλουμε να ηχογραφήσουμε με την Silje (Wergeland), φυσικά. Είναι δύσκολα τα ταξίδια τώρα. Η ιδέα είναι να έρθει στην Ολλανδία να ηχογραφήσει τα φωνητικά, αλλά λόγω του ιού είναι δύσκολο. Οπότε κοιτάμε και για εναλλακτικές. Αλλά το σίγουρο είναι ότι θέλουμε να κάνουμε ένα καινούριο άλμπουμ φέτος».

  • SHARE
  • TWEET