O frontman των Stryper προβλέπει πιθανή «ακύρωση» της Βίβλου

Σε ανάρτησή του εμφανίζεται αρκετά ανήσυχος για την «κουλτούρα ακύρωσης» που επικρατεί σε παγκόσμιο επίπεδο

02/03/2021 @ 23:25

O frontman των Stryper, Michael Sweet, εμφανίστηκε ανήσυχος για την «κουλτούρα ακύρωσης» που ευδοκιμεί σε αρκετούς τομείς αυτόν τον καιρό, ενώ έφτασε και σε μια ανησυχητική διαπίστωση.

«Μοιράζουμε την Βίβλο για σχεδόν 40 χρόνια. Για πρώτη φορά στην ζωή μου αναρωτιέμαι πότε θα ακυρωθεί αυτό το βιβλίο; Ξέρω ότι μπορεί να φαίνεται γελοίο αλλά δεν είναι. Είναι απλά θέμα χρόνου. Τρομακτικό!» ανάρτησε ο Sweet στο Twitter.

Όπως ήταν αναμενόμενο η ανάρτηση αυτή προκάλεσε τόσο υποστηρηκτικά όσο και σχόλια αποδοκιμασίας. Συγκεκριμένα ένας από τους ακόλουθους του Sweet στο Twitter αναφερει τον λόγο που δεν θα χαθεί η Βίβλος: «Η Βίβλος δεν μπορεί ποτέ να ακυρωθεί. Το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών προστατεύει τα πάντα σχετικά με την θρησκεία. Όλες τις θρησκείες. Αυτό (σ.σ. η ανάρτηση του Sweet) είναι τρομολαγνεία. Είμαι περήφανος Χριστιανός και γνωρίζω ότι το Σύνταγμα προστατεύει το δικαίωμα μου στην λατρεία».

Ωστόσο, ένα άλλο σχόλιο αναφέρει: «Άλλες χώρες έχουν απαγορεύσει την Βίβλο οπότε δεν είναι υπερβολικό να νομίζει κανείς ότι θα (το) προσπαθούσε κάποιος στις Η.Π.Α. Ο Χριστιανισμός σιγά σιγά ακυρώνεται με τα χρόνια αρχίζοντας με μια υπερβολική ερμηνεία της εκκλησίας και του κράτους, που αφαίρεσαν την σχολική προσευχή, τους σταυρούς στις πυροσβεστικoύς σταθμούς».

  • SHARE
  • TWEET