Οι Shame αποκαλύπτουν τον δεύτερο δίσκο τους

Ακούστε ένα νέο single από τον διάδοχο του "Songs Of Praise"

19/11/2020 @ 10:59

Οι ανερχόμενοι Βρετανοί post-punks Shame αποκάλυψαν την άφιξη του δεύτερου άλμπουμ τους.

Ο πολυαναμενόμενος διάδοχος του εξαιρετικού, προ διετίας, ντεμπούτου τους, "Songs Of Praise", θα ονομάζεται "Drunk Tank Pink" και θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιανουαρίου μέσω της Dead Oceans.

Ο δίσκος θα περιλαμβάνει το ήδη δημοσιευμένο, "Alphabet", ενώ οι Shame συνόδευσαν την ανακοίνωση με την κυκλοφορία του video για το νέο single "Water In The Well".

Ο frontman Charlie Steen, σχολιάζοντας τον δίσκο ανέφερε:

«Όταν εκτίθεσαι σε όλα αυτά που συμβαίνουν για πρώτη φορά νιώθεις πως είσαι άφθαρτος. Έπειτα από μερικά χρόνια όμως, καταλαβαίνεις πως εν τέλει όλοι χρειάζονται ένα μπάνιο και έναν καλό νυχτερινό ύπνο μερικές φορές.

Αντιλαμβάνεσαι καλύτερα τον εαυτό σου, και όταν πάψει η μουσική, μένεις στη σιωπή. Και αυτή η σιωπή είναι κεντρικό θέμα του δίσκου. Η κοινή θεματική που υπήρχε κάθε φορά που μιλούσα με τα άλλα μέλη της μπάντας ήταν μια κρίση ταυτότητας. Κανείς μας δεν ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει».

Ο κιθαρίστας Sean Coyle-Smith πρόσθεσε:

«Για αυτό το άλμπουμ βαριόμουν να παίξω κιθάρα. Η σκέψη και μόνο να παίξω με κούραζε. Συνεπώς, ξεκίνησα να γράφω και να πειραματίζομαι με όλα αυτά τα εναλλακτικά κουρδίσματα και τονικότητες και να μην συνθέσω με ένα συμβατικό, "rock" τρόπο».

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "Drunk Tank Pink". Υπενθυμίζουμε πως το "Songs Of Praise" συμπεριλαμβάνεται στα 30 καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς του.

1. ‘Alphabet’
2. ‘Nigel Hitter’
3. ‘Born in Luton’
4. ‘March Day’
5. ‘Water in the Well’
6. ‘Snow Day’
7. ‘Human, for a Minute’
8. ‘Great Dog’
9. ‘6/1’
10. ‘Harsh Degrees’
11. ‘Station Wagon’

Δείτε επίσης:

«10»: Νέα συγκροτήματα του Ηνωμένου Βασιλείου που αξίζουν την προσοχή σας

Release Athens (Iggy Pop, James, Shame, The Noise Figures, The Dark Rags) @ Πλατεία Νερού, 08/06/19

  • SHARE
  • TWEET