Όταν ο manager των Pantera πρότεινε στον Sammy Hagar να αντικαταστήσει τον Anselmo

Ο πρώην frontman των Van Halen ανακάλεσε την ιστορία

22/12/2021 @ 15:37

Σε συνέντευξή που παραχώρησε στον Jose Mangin του Sirius XM, o Sammy Hagar ανακάλεσε μια ιδιαίτερη ιστορία από το παρελθόν του.

Συγκεκριμένα, ο πρώην frontman των Van Halen, αποκάλυψε πως έπειτα από την αποχώρηση του Anselmo από τους Pantera, γεγονός που επέφερε και τη διάλυσή τους, είχε δεχθεί πρόταση από τον manager του συγκροτήματος να αναλάβει τα φωνητικά της μπάντας.

Αν και αμφισβήτησε την εγκυρότητα της πρότασης, ο Hagar δήλωσε πως πράγματι είχε συζητηθεί το ενδεχόμενο, αναφέροντας μάλιστα πως οι Dimebag και Vinnie Paul είχαν εκφράσει την επιθυμία τους να συνεργαστούν μαζί του:

«Ας σου πω κάτι τρελό. Δεν το πιστεύω, πως ήταν πράγματι αλήθεια, αλλά οι Pantera είχαν ένα manager. Αυτό συνέβη πριν γίνουμε φίλοι με τον Vinnie. Αυτός μου είχε πει πως θα με ήθελαν ατα αδέλφια ως τραγουδιστή του σχήματος.

Εγώ του απάντησα όχι. Έπειτα από την αποχώρησή μου από τους Van Halen το 1996, δεν θα ήθελα να βρεθώ σε μια παρόμοια θέση εκ νέου, δεν θα ήθελα να συμμετέχω ξανά σε μια μπάντα όπου αντικαθιστώ τον τραγουδιστή τους».

Στη συνέχεια της συνέντευξης, που πραγματοποιήθηκε εντός της λιμουζίνας που είχαν δωρίσει στον Mangin οι Dimebag και Vinnie Paul, ο Hagar δήλωσε πως στο μέλλον θα συζητούσε το συμβάν με τον ντράμερ των Pantera, με τον δεύτερο όμως να μην μπορεί να το θυμηθεί, γεγονός που τον έβαλε σε υποψίες για το αν ήταν αληθής η πληροφορία που μετέφερε ο manager.

  • SHARE
  • TWEET