To Rocking σε στέλνει να δεις τον Steven Wilson

Μπες τώρα στην κλήρωση για το live της Τετάρτης 25 Ιουλίου στην Τεχνόπολη

10/07/2018 @ 13:22

Ο σημαντικότερος εκπρόσωπος του σύγχρονου progressive ήχου επιστρέφει στην Ελλάδα για μια και μοναδική εμφάνιση στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων!

Ο Steven Wilson έγινε ευρύτερα γνωστός ως ιδρυτής, κιθαρίστας, τραγουδιστής και στιχουργός των πολυαγαπημένων στη χώρα μας Porcupine Tree, ενω έχει διατελέσει μέλος και πολλών άλλων μουσικών σχημάτων όπως οι No-Man, οι I.E.M., οι Bass Communion, οι Storm Corrosion και οι Blackfield, των οποίων το ομώνυμο single έκανε ιδιαίτερη επιτυχία στη χώρα μας και συνεχίζει ν' ακούγεται από τους ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς μέχρι και σήμερα.

Τα τελευταία χρόνια ο Wilson έχει επικεντρωθεί στην προσωπική του καριέρα και δείχνει να διανύει την καλύτερη φάση της ζωής του τόσο δημιουργικά, κυκλοφορώντας αριστουργηματικά album, όσο και εκτελεστικά, καθώς οι ζωντανές του εμφανίσεις συγκαταλέγονται στα καλύτερα και πιο εντυπωσιακά live shows της εποχής μας. 

Ο προοδευτικός καλλιτέχνης καταφέρνει να αναδείξει μια διαφορετική πτυχή της μουσικής προσωπικότητας του στο πέμπτο προσωπικό του album "To The Bone", για το οποίο ο Χρήστος Καραδημήτρης γράφει:

«[...] ο Wilson πέτυχε τον στόχο του: να φτιάξει ένα άλμπουμ που αναδεικνύει μια διαφορετική πτυχή της μουσικής προσωπικότητας του. Αν μετά από τόσα χρόνια και τόσες διαφορετικές μουσικές εκφάνσεις αυτό δεν είναι άξιο θαυμασμού, τότε τι είναι;».



Όλες οι πληροφορίες για το live και αγορές εισιτηρίων, εδώ.



Το Rocking.gr σας προσφέρει πρόσκληση για να δείτε τον Steven Wilson ζωντανά!

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό μας, αρκεί να συμπληρώσετε με comment το ονοματεπώνυμο σας και κάνετε public share την ακόλουθη δημοσίευση (post) από το Facebook Page του Rocking.

Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 20 Ιουλίου. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα την ίδια μέρα.

Καλή Επιτυχία!

  • SHARE
  • TWEET