Rocking.gr και Rocking Radio σας προσκαλούν στο μεγάλο τους καλοκαιρινό πάρτυ!

Την Παρασκευή 10 Ιουνίου στο six d.o.g.s.

23/05/2016 @ 10:16

1.100.000 ακροάσεις
9.000 ώρες ασταμάτητης rock μουσικής
1.250 εκπομπές
340 μοναδικές playlists
120 οι χώρες από τις οποίες μας άκουσαν
50 παραγωγοί
40 συγκροτήματα-καλλιτέχνες ως καλεσμένοι
14 χρόνια Rocking.gr

1 χρόνος Rocking Radio

Οι παραγωγοί του Rocking Radio και οι συντάκτες του Rocking σας προσκαλούν να γιορτάσουμε μαζί την πρώτη επίσημη σεζόν "Rocking Radio On Air", την Παρασκευή 10 Ιουνίου στο six d.o.g.s.. 

Περίπου ένα χρόνο πριν, το Rocking, μετά από 13 χρόνια στο χώρο της μουσικής ενημέρωσης, απέκτησε τη δική του φωνή στο ραδιόφωνο. H σύμπραξη έμπειρων ραδιοφωνικών παραγωγών και συντακτών απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι από την απέραντη Αμερική, ως την ηλεκτρική Αγγλία, από το νοσταλγικό metal παρελθόν μας, ως το απρόβλεπτο hard rock μέλλον μας και από ένα πλανήτη που δε σταματά να μας βομβαρδίζει κάθε λεπτό με νέους ήχους ως την εγχώρια αγαπημένη σκηνή, όλα μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους και να δημιουργήσουν ένα πλέγμα που πολλοί εμίσησαν, αλλά όλοι παραδέχονται: Tην rock μουσική. 

Το μεγαλύτερο ελληνικό ιντερνετικό rock ραδιόφωνο θα γιορτάσει με τη μουσική να ξεκινάει indoors από το Gig Space και να εξαπλώνεται στα «τραπεζάκια έξω» γιατί το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ!

Όλες οι μουσικές που αγαπάμε, όλα όσα δεν προλάβαμε να πούμε από τα μικρόφωνα, όλα όσα θέλετε να μας πείτε και η πιο rock υποδοχή του καλοκαιριού. 

Just To Know Us Better

Rocking Radio 1 year On Air
The Party

Παρασκευή, 10 Ιουνίου στις 22:00
Είσοδος ελεύθερη

Περισσότερες πληροφορίες:
six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr

Facebook event

  • SHARE
  • TWEET