Όταν ο Rob Halford προσπάθησε να αποπλανήσει τον Paul Di'Anno

Η ιδιαίτερη ιστορία περιέχεται στην επερχόμενη βιογραφία του εμβληματικού τραγουδιστή των Judas Priest

17/09/2020 @ 11:09

O Rob Halford, αποκάλυψε πως κάποια στιγμή είχε επιχειρήσει να αποπλανήσει τον αρχικό τραγουδιστή των Iron Maiden, Paul Di'Anno.

Η ιστορία αυτή, έρχεται στη δημοσιότητα μέσα από την επερχόμενη αυτοβιογραφία του Metal God, ονόματι "Confess", που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου.

Στο βιβλίο, ο τραγουδιστής των Judas Priest αναφέρει χαρακτηριστικά, πως το συμβάν έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο το 1980, όταν οι Iron Maiden ήταν support στην τότε περιοδεία των Judas Priest.

Ο Halford ανακάλεσε πως πριν το συμβάν, ο Di'Anno είχε δηλώσει σε εφημερίδες ότι οι Iron Maiden θα ισοπέδωναν τους Priest στην περιοδεία (σ.σ. "blow the bollocks off Priest"), κάτι που, σύμφωνα με τα λεγόμενα του τραγουδιστή, ώθησε τον K.K. Downing στο να θέλει να συνεχιστεί η περιοδεία χωρίς τους Iron Maiden.

Στην βιογραφία, όπως αποκαλύπτει το βρετανικό Metal Hammer, o Halford σχολιάζει γύρω από το συμβάν:

«Δεν είχαμε πολλές συναναστροφές ή με τους Iron Maiden σε εκείνη την περιοδεία, αλλά μάλλον είχα πάρει το σχόλιο του Paul αρκετά κυριολεκτικά...Και αυτό γιατί ένα βράδυ που πίναμε μαζί και μεθύσαμε, προσπάθησα να τον αποπλανήσω! Πήγαμε στο δωμάτιο μου για να συνεχίσουμε το πιώμα, αλλά ήμουν αρκετά χάλια για να προσπαθήσω το οτιδήποτε, και αυτός πολύ μεθυσμένος για να καταλάβει καν πως ήθελα να προσπαθήσω.

Πιστεύω πως έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα ήταν για το καλύτερο όλων μας».

Υπενθυμίζουμε πως οι Judas Priest θα εμφανιστούν στο Release Athens Festival στις 16 Ιουλίου 2021, ενώ στο ενδιάμεσο, αναμένονται να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους βιβλίο, το λεύκωμα "Judas Priest - 50 Heavy Metal Years".

  • SHARE
  • TWEET