"50 Heavy Metal Years": Οι Judas Priest ανακοινώνουν το πρώτο τους επίσημο βιβλίο

Το λεύκωμα θα αποτυπώνει την πορεία της μπάντας από τις απαρχές της έως σήμερα

08/09/2020 @ 10:13

Οι θρυλικοί Judas Priest, σε συνεργασία με τον εκδοτικό όμιλο Rufus, ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του πρώτου επίσημου βιβλίου σχετικά με την μπάντα.

Το "Judas Priest - 50 Heavy Metal Years", θα παρουσιάζει σπάνιο επί σκηνής και όχι μόνο, οπτικό υλικό από τις απαρχές της μπάντας έως σήμερα, καταγράφοντας έτσι την μακροχρόνια πορεία της.

Το λεύκωμα, μεγέθους 648 σελίδων, ολοκληρώθηκε με την συμβολή φωτογράφων μεταξύ των οποίων οι Halfin, Neil Zlozower, Mark Weiss, Fin Costello, Oliver Halfin, ενώ θα συμπεριλαμβάνει και σημειώσεις του δημοσιογράφου Mark Blake, καθώς και σχόλια των μελών της τωρινής σύνθεσης της μπάντας.

Το εξώφυλλο του βιβλίου, είναι μια δημιουργία του σταθερού συνεργάτη της μπάντας, Mark Wilkinson.

Ο όμιλος Rufus, θα διαθέσει το "Judas Priest - 50 Heavy Metal Years" σε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις, μεταξύ των οποίων μια ειδική, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο Glen Tipton's Parkinson Foundation. Μπορείτε να προ-παραγγείλετε το βιβλίο εδώ.

Σχολιάζοντας την κυκλοφορία της βιογραφίας ο Halfin δήλωσε:

«Φωτογραφίζω τους Judas Priest από το 1978 έως σήμερα, και από όλες τις μπάντες που έχω δουλέψει μαζί τους, είναι η πιο απολαυστική συνεργασία. Οφείλεις να αγαπάς τους σπουδαίους Priest».

O Tipton, πρόσθεσε με τη σειρά του:

«Ηγηθήκαμε της οπτικής επανάστασης του heavy metal, πνέοντας νέο αέρα σε αυτή, κάτι που θα αποτυπώνεται πλέον για πάντα σε αυτό το βιβλίο».

Όσον αφορά τις αυτοβιογραφίες μελών της μπάντας, αυτή του K.K. Downing, πρώην κιθαρίστα, κυκλοφόρησε το 2018, ενώ ο Rob Halford αναμένεται να κυκλοφορήσει τη δική του, ονόματι "Confess" στις 29 Σεπτέμβρη.

Υπενθυμίζουμε πως οι Judas Priest θα εμφανιστούν στο Release Athens Festival στις 16 Ιουλίου 2021.

  • SHARE
  • TWEET