Roadburn 2021: Ανακοίνωση σχετικά με τη διεξαγωγή του φεστιβάλ

Μάθετε τι θα ισχύει για τους κατόχους των εισιτηρίων

17/12/2020 @ 10:56

Το Roadburn εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τη επερχόμενη διεξαγωγή του φεστιβάλ τον Απρίλιο του 2021.

Συγκεκριμένα, όπως μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω, η ομάδα του φεστιβάλ αποκάλυψε την μετάθεσή της δια ζώσης διεξαγωγής του για το 2022, ενώ εξήγησε πως όσον αφορά την επερχόμενη εκδοχή του, επεξεργάζονται μια διαφορετική εκδήλωση, την οποία θα μπορεί να παρακολουθήσει το κοινό ανεξαρτήτως της τοποθεσίας του.

Παράλληλα, μεταξύ άλλων δόθηκαν και διευκρινήσεις αναφορικά με το τι θα ισχύει για τους κατόχους εισιτηρίων:

«Έχουμε επίγνωση πως αρκετός κόσμος προβληματίζεται αναφορικά με πρακτικά ζητήματα γύρω από την διεξαγωγή του Roadburn 2021, έτσι όπως έχει ήδη δρομολογηθεί το φεστιβάλ, με την μεταφορά δηλαδή του Roadburn 2020 στο 2021 ως είχε. Παρά τα ενθαρρυντικά νέα όσον αφορά τα εμβόλια, δεν είμαστε σε θέση να υποθέσουμε πως θα είναι δυνατή η διεξαγωγή του φεστιβάλ σε τέσσερις μήνες από τώρα.

Προς το παρόν σχεδιάζουμε ένα μικρότερης έκτασης, ασφαλές φεστιβάλ για τον Απρίλιο του 2021, το οποίο θα είναι προσβάσιμο είτε είστε στο Tilburg είτε κάπου αλλού στον κόσμο. Θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτό σύντομα.

Τι σημαίνει αυτό για τους κατόχους εισιτηρίων για το Roadburn 2021; Θα το θέσουμε όσο πιο απλά μπορούμε.

Μετατόπιση: Το έχετε κάνει ήδη μια φορά, αν θέλετε να το πράξετε εκ νέου και να εξασφαλίσετε εισιτήριο για το Roadburn 2022, τότε δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα και το εισιτήριο σας θα ισχύει αυτόματα για το επόμενο φεστιβάλ.

Αποζημίωση: Αν επιθυμείτε αποζημίωση μπορείτε να αιτηθείτε μιας μέσω του Ticketmaster, οι κάτοχοι εισιτηρίων θα δεχθούν mail με τις σχετικές πληροφορίες.

Το Roadburn 2022 θα διεξαχθεί στις 21-24 Απριλίου 2022.

Έως τις 10 Φεβρουαρίου θα μπορείτε να αποφασίσετε τι θα επιλέξετε, ενώ οι αποζημιώσεις θα καταβληθούν στις 19 Φεβρουαρίου, μαζί και αυτές των κρατήσεων για σκηνή ή κάποιου λεοφορείου.

Αποφασίσαμε πως δεν θα μεταφέρουμε ολόκληρο το line-up στο 2022, θα ήταν μεγάλο ρίσκο και από πολλές απόψεις δεν θα ήταν εφικτό. Παρ' όλα αυτά, είμαστε σε επαφή με κάθε εμπλεκόμενο για να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση. Έχουμε τόσα μοναδικά σετ στο φεστιβάλ και για μερικά θα πρέπει να περιμένουμε λίγο παραπάνω για να τα βιώσουμε.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υπομονή σας».

Μπορείτε παρακάτω να δείτε την πλήρη ανακοίνωση των διοργανωτών και εδώ να ανατρέξετε στην ανταπόκριση του Rocking από το Roadburn 2019.

  • SHARE
  • TWEET