Το River Of Souls Festival επιστρέφει στον Αχέροντα με Last Drive και Sound Explosion

Το φεστιβάλ μπαίνει στον δέκατο χρόνο του με μοναδικές μουσικές και rock 'n' roll ρυθμούς στις 26 και 27 Ιουλίου

23/07/2019 @ 14:58

To River Of Souls μπαίνει στον δέκατο χρόνο του, μεγαλώνει και γιορτάζει με άγριους rock 'n' roll ρυθμούς και τρελά γκάζια. Στις 26 και 27 Ιουλίου, μες στην καρδιά του καλοκαιριού, ο Αχέροντας θα πλημμυρίσει με μοναδικές μουσικές, ζωντανά χρώματα και ξεχωριστούς ανθρώπους που τους ενώνει η αγάπη για την ζωή, τη μουσική και την επικοινωνία.

Η γιορτή ξεκινάει την Παρασκευή 26 Ιουλίου με τρεις πολύ δυνατές μπάντες.

Οι The Fabulous Heydays με ήχους garage, soul και rock 'n' roll θα στήσουν ένα τρελό πάρτι.

Οι The Dirty Saints, η γνωστή συμμορία από τα Γιάννενα έρχονται με καινούργιο, πολύ δυνατό δίσκο στις αποσκευές τους, άγριες διαθέσεις και όρεξη για βρώμικο, αυθεντικό rock’n’roll αποδεικνύοντας πως ο παλιός είναι αλλιώς.

Οι The Reverend Beasts από τη Θεσσαλονίκη με ένα εκρηκτικό garage punk rock 'n' roll μείγμα απειλούν να τινάξουν τα πάντα στον αέρα με την απίστευτη ενέργεια που βγάζουν στη σκηνή...

Η συνέχεια το Σάββατο 27 Ιουλίου.

Οι The Jammers Blues, η αγαπημένη μπάντα του φεστιβάλ, ανοίγουν τη βραδιά με τις καταραμένες blues - rock 'n' roll ιστορίες τους που τόσο αγαπήσαμε.

Η συνέχεια θα είναι εκρηκτική! Δύο μπάντες θρύλοι, που δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή. The Sound Explosion and The Last Drive! Μια συνεύρεση βγαλμένη από αραχνιασμένα γκαράζ, στοιχειωμένα νεκροταφεία, καταραμένα όνειρα και απόκοσμους εφιάλτες.

Οι τέσσερις αμετανόητοι τύποι που απαρτίζουν την συμμορία των The Sound Explosion έρχονται με σκοπό να γκρεμίσουν ό,τι έμεινε όρθιο από το περσινή τους εμφάνιση. Σαν έφηβοι λυκάνθρωποι, με ουρλιαχτά, ανελέητο fuzz, farfisa που στριγγλίζει, στοιχειωμένο μπάσο και εκκωφαντικά τύμπανα να μας παρασύρουν σ’ ένα πρωτόγονο garage punk πανδαιμόνιο κι όποιος αντέξει.

Η επόμενη θρυλική τετράδα, οι The Last Drive, συνεχίζουν την ξέφρενη κούρσα που ξεκίνησε το '83 όταν ξεπετάχτηκαν από τα σκοτεινά υπόγεια του rock’n’roll κι άρχισαν να εξερευνούν τα δαιδαλώδη μονοπάτια του. Αυθεντικές μουσικές ιστορίες, παλιές και νέες, ειπωμένες με τον μοναδικό τρόπο των Last Drive θα μας ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο του rock 'n' roll και στα μυστικά τοπία του.

Η γιορτή των ψυχών αποπνέει ελευθερία, έκφραση, διαφορετικότητα, χαρά. Ελάτε να τη ζήσουμε μαζί! Ο ποταμός σας περιμένει...

River Of Souls Festival

Βουβοπόταμος, ποταμός Αχέροντας

26/27 Ιουλίου - 10th River Of Souls festival

Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Βουβοποτάμου

Είσοδος Ελεύθερη

Έναρξη 20.30

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET