Σε reunion περιοδεία οι Smashing Pumpkins

D'Arcy Wretzky: «Ο Corgan πάντα ήταν ανυπόφορος»

16/02/2018 @ 15:36

Οι Smashing Pumpkins ανακοίνωσαν ότι θα βρεθούν ξανά στον δρόμο. Ο Billy Corgan επαν-ενώνει τις δυνάμεις του με δύο από τα τρία υπόλοιπα μέλη του κλασικού line-up της μπάντας, τους James Iha και Jimmy Chamberlin.

Μαζί τους, και ο κιθαρίστας Jeff Schroeder, που υπήρξε μέλος των Pumpkins στα τέλη των '00s. Στις συναυλίες θα ακουστούν αποκλειστικά τραγούδια από τους πέντε πρώτους δίσκους.

Η καλοκαιρινή αυτή reunion περιοδεία φέρει τον τίτλο "Shiny And Oh So Bright Tour", αλλά ο ήλιος μοιάζει να κρύβεται ακόμη μία φορά πίσω από τα σύννεφα που δημιουργούν οι τεταμένες σχέσεις του Corgan με την πρώην μπασίστρια του σχήματος, D’Arcy Wretzky, η οποία τελικά δεν παίρνει μέρος στην πολυσυζητημένη επανένωση.

Αν και οι υπόλοιποι ισχυρίζονται ότι της ζήτησαν «επανειλημμένα» να επιστρέψει στο group, η ίδια η Wretzky αποκαλεί τους ισχυρισμούς αυτούς «παντελώς ψευδείς».

Επίσης, δήλωσε δηκτικά για τον Corgan

«Ειλικρινά πιστεύω ότι μπορεί να έχει κάποιον όγκο στον εγκέφαλο. Πάντα ήταν ανυπόφορος».

Δείτε εδώ το teaser με πρωταγωνίστριες τις Ali Laenger και LySandra Roberts, τις ίδιες γυναίκες που κοσμούν το εξώφυλλο του "Siamese Dream".

Μέχρι στιγμής, έχουν ανακοινωθεί μόνο συναυλίες που αφορούν τις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Photo Credits: Olive Bee

  • SHARE
  • TWEET