Punk φεστιβάλ χρεώνει τους ανεμβολίαστους θεατές με εισιτήριο των 1000 δολλαρίων

Η τεράστια απόκλιση της τιμής συγκριτικά με αυτής των εμβολιασμένων αποσκοπεί στην ασφαλή διεξαγωγή της συναυλίας

31/05/2021 @ 12:24

Στην προσπάθειά του να παρακινήσει τον κόσμο να εμβολιαστεί εναντίον του ιού Covid-19, ένας διοργανωτής συναυλιών στη Florida των Η.Π.Α. αποφάσισε να διαχωρίσει τις τιμές των εισιτηρίων σε επερχόμενο punk φεστιβάλ.

Συγκεκριμένα, το αντίτιμο για τους εμβολιασμένους θεατές ανέρχεται στα 18 δολλάρια, ενώ αυτό για τους ανεμβολίαστους στα 999.99.

Η εν λόγω εκδήλωση, θα διεξαχθεί στις 26 Ιουνίου στο St. Petersburg στη Florida, με το line-up της εκδήλωσης να περιλαμβάνει μπάντες όπως οι Teenage Bottlerocket, MakeWar και Rutterkin.

Σχολιάζοντας σε συνέντευξη του την προωτοβουλία, ο υπεύθυνος διοργανωτής, Paul Williams (Leadfoot Productions), ανέφερε:

«Προσπαθούμε απλά να διεξάγουμε μια ασφαλή συναυλία. Ο κόσμος εκεί έξω οφείλει να πάει να εμβολιαστεί και να προστατεύσει την οικογένειά του, την κοινότητά του και φυσικά τους εαυτούς τους.

Θέλω να παρακινήσω τα νεαρά παιδιά που έρχονται στις συναυλίες να μην μείνουν αμέτοχα και να εμβολιαστούν, δίνοντας ένα κίνητρο».

Προς το παρόν, ο Williams δήλωσε πως η ανταπόκριση είναι άκρως θετική, και πως αν και κανείς δεν έχει αγοράσει το εισιτήριο των 1000 δολλαρίων, έχει δεχθεί προσβλητικά και απαξιωτικά σχόλια από άτομα που δεν συμμερίζονται την ανάγκη των εμβολιασμών:

«Φαίνεται πως το να ενδιαφέρεσαι για την ασφάλεια του κόσμου είναι κάτι κακό σύμφωνα με ορισμένους. Μπορείτε όποιος θέλει να πληρώσει το αντίτιμο και θα έχετε τις ίδιες παροχές με τον υπόλοιπο κοσμο».

  • SHARE
  • TWEET