Ο Mark Lanegan αποτυπώνει σε βιογραφία την περιπέτεια υγείας του εξαιτίας του κορωνοϊού

Ο σπουδαίος μουσικός έχασε την ακοή του ενώ έπεσε και σε κώμα, έχοντας λίγες πιθανότητες επιβίωσης

04/11/2021 @ 13:29

Τον επόμενο μήνα ο Mark Lanegan θα κυκλοφορήσει μια νέα βιογραφία του, η οποία θα επικεντρώνεται σε μια συγκεκριμένη περίοδο της ζωής του.

Συγκεκριμένα, ο θρυλικός μουσικός θα δώσει στη δημοσιότητα το "Devil In A Coma", το οποίο σε ύφος πρόζας και ποίησης καταγράφει τις σκέψεις του Lanegan την εποχή που είχε προσβληθεί από τον ιό Covid-19.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, ο καλλιτέχνης έχασε πλήρως την ακοή του, ενώ στην πορεία υπέφερε από κατάγματα στα πλευρά καθώς και αναπνευστικά προβλήματα. Έπειτα από την εισαγωγή του σε νοσοκομείο, έμεινε καθηλωμένος σε κρεβάτι, ενώ έπεσε και σε κώμα.

Ο Lanegan αδυνατούσε να περπατήσει επί μήνες, ενώ όπως δήλωσε έφτασε σε σημείο όπου έπρεπε να αντιμετωπίσει την θνητότητά του και να επανεξετάσει τον έως τώρα τρόπο ζωής του.

Το "Devil In A Coma" θα κυκλοφορήσει στις 14 Δεκεμβρίου μέσω της White Rabbit Books, με τον εκδοτικό οίκο να επισημαίνει πως πρόκειται για ένα ιδιαίτερα προκλητικό βιβλίο, με τον Lanegan να επιτυγχάνει εκ νέου να παράγει τέχνη μέσα από τις δυσκολίες του.

Υπενθυμίζεται πως ο μουσικός, που πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησε ένα νέο project σε συνεργασία με τον Joe Cardamone, κυκλοφόρησε τον Μάρτιο την ποιητική συλλογή "Leaving California".

  • SHARE
  • TWEET